PETAK 13. SE DANAS POKLAPA S RETROGRADNIM MERKUROM: Na ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA će tako uticati da će ga ZAUVEK PAMTITI

Da li se bojite petka 13? Taj dan ima lošu reputaciju i veruje se da donosi nesreću.

Ovog meseca se petak 13. poklopa s retrogradnim Merkurom u Jarcu, što može doneti poteškoće u komunikaciji i probleme s donošenjem odluka. Uprkos ozloglašenoj reputaciji, zvezdani aspekti upućuju na to da će ovaj dan mnogima ostati u lepom sećanju, a posebno ljudima rođenim u ovim znakovima.

Blizanci

Za vas će ovaj dan biti ispunjen ljubavlju i nežnošću. Mnogi će dobiti priliku da ostvare svoje snove, posebno kada je reč o ljubavi ili finansijama. Ako budete otvoreni za promene i nova iskustva, primetićete da sve polako dolazi na svoje mesto.

Vaga

Vaše samopouzdanje je svakim danom sve jače, a u petak će biti na vrhuncu. Imaćete zaista mnogo razloga da budete zadovoljni i ponosni na sebe. Mnoge očekuju uzbudljive promene na polju posla i ljubavi.

Vodolija

Ne samo da vam petak 13. neće biti nesrećan, već bi mogao da vam ostane u sećanju kao jedan od boljih dana u ovom mesecu. Vaš šarm, harizma i moć ubeđivanja zablistaće u punom sjaju. Počnite da razmišljate o unovčavanju svojih talenata ili promeni posla. Intimni život obećava uzbudljive trenutke.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare