MAJKA ANE VOLŠ NEĆE TRAŽITI STARATELJSTVO NAD UNUČIĆIMA! Otkrila razlog i ponovo govorila o zetu Brajanu!

Majka nestale Ane kaže da joj je svakim danom sve teže, da još uvek veruje da će konačno dobiti pozitivnu informaciju o Ani i da će joj se ćerka javiti. Kaže, brinu je poruke koje je Brajan slao, ali i nove informacije o istrazi nestanka njene ćerke.

-Ja nikada nisam čula ništa loše o njemu, razmišljam sve vreme šta se dogodilo. Sve ovo što se objavljuje čujem prvi put i ne znam više šta da mislim. Samo želim da se pronađe moja ćerka – priča Milanka i dodaje da joj niko nije javio ništa oko Anine dece. 

– Jako sam bolesna i nisam u mogućnosti da prihvatim tu odgovornost. Ne mogu ni o jednom detetu da brinem, a kamoli o sva tri. Pogotovo što ne pričamo istim jezikom, oni ne znaju srpski, a ja engleski. Hoće li Anina sestra preuzeti tu ulogu ne znam, ali sada čekamo da vidimo zvanične informacije američke policije – kaže sa teskobom u glasu Milanka.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož.

Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare