DILEMA JE REŠENA: Evo šta je u kutijama koje je predsednik Vučić uručio pobednicima konkursa NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA

Predsednik Aleksandar Vučić nagradio je najbolje u konkursu „Naša najlepša Srbija“ koji je trajao od juna prošle godine. Svake nedelje objavljivane su fotografije koje je stručni žiri ocenio kao najbolje, a danas je u Palati Srbija organizovana izložba istih.

Vučić je autorima najlepših fotografija uručio poklon koji se nalazio i drvenoj kutiji sa mašnom u bojama naše zastave.

– Svaka od vaših fotografija slavi lepotu zemlje, našu Srbiju! U eri socijalnih mreža koje se neretko koriste samo sa kritiku svega, ono što jeste obaveza svakog od nas je da svoju zemlju čuvamo, volimo i njenu lepotu negujemo. Andrić je rekao da je značaj lepote u raznolikosti vidova u kojima se ona javlja. Sa istoka Srbije imamo nedovoljno, više ih je sa zapada Srbije, ali verujem da će u narednom periodu biti i sa istoka i još više sa juga Srbije.

Na tim fotografijama sem naše veličanstvene prirode, koje mnogi nisu svesni, lepše govorimo o predelima u inostranstvu koji nisu ni upala lepi kao naši predeli i dobro bi bilo da vi nastavite, ali pokazali ste i ovim primerom koliko volite našu zemlju -Istakao je je predsednik Vučić i dodao: – .

Svi su se odmah zapitali šta se nalazi u kutiji, a dilemu je razrešio sam predsednik.

– Želim vam da sa novim ajfonima i ajpedima pravite još fotografija naše lepe zemlje – rekao je.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare