BILA JE SA NJIMA U KUĆI! Ova žena bi mogla mnogo DA OTKRIJE o odnosima Ane i Brajana Volša

Misteriozni nestanak lepe Beograđanke Ane Volš, majke tri mala sina, inače udate za Amerikanca Brajana, gotovo dve nedelje zaokuplja punu pažnju srpske i američke javnosti.

Njen muž je u pritvoru od nedelje zbog iznošenja lažnih tvrdnji o svom kretanju u nedelji nestanka svoje supruge. Kada je istražiteljima pričao gde je sve išao nakon nestanka supruge, spomenuo je i bebisiterku njihove dece, koja bi potencijalno mogla da otkrije detalje odnosa Brajana i Ane.

Ovo je intresantan detalj da je porodica imala bebisiterku, koja bi mogla da svedoči o odnosima u porodici Volš. Ona bi mogla da otkrije detalje koji bi razjasnili šta se dešavalo između Volšovih, kao i da otkrije kakvo je bilo ponašanje Ane uoči njenog nestanka. To bi moglo da olakša policiji posao, ali i da ukaže na to šta se desilo kobnog dana kada je Beograđanka nestala, piše Mondo.

Anina majka, ali i prijatelji koji su se oglašavali za medije, nisu mnogo otkrili o atmosferi koja je vladala u kući Volšovih.

Zbog toga se postavlja pitanje da li bi bebisiterka mogla da iznese nove informacije koje bi razjasnile niz nelogičnosti koje prate ovaj slučaj. Ukoliko je provodila vreme u njihovoj kući, mogla bi da razotkrije Brajanov profil, kao i šta se dešavalo u periodu pre Aninog nestanka.

Molitva za Anu u Kohasetu

Meštani Kohaseta, naselja u kojem je Ana živela sa svojim suprugom i troje dece, okupili su se u znak podrške, a održana je i molitva tokom koje su se poglavari različitih verskih zajednica pomolili za Beograđanku.

Liza Fulton iz ovog grada rekla je da je to prilično mala i tesno povezana zajednica i da je Anin nestanak potresao ceo njihov svet.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare