UDARA SEBE, RAZBIJA DRUGIMA GLAVE, MAJCI LUPA ŠAMARE! Miljana Kulić hodajuća nevolja, ne prestaje da pravi INCIDENTE

Miljana Kulić već je poznata po svojim ispadima u rijalitiju. Nije prošla nijedna sezona „Zadruge“, a ona je u svakoj učesnik, da nije napravila neki eksces.

Poslednji u nizu je zbog Ivana Marinkovića, jer nije znao kog datuma je rođen njihov sin. Miljana je tada u pušionici doživela nervni napad, počela je da plače i da se ponašao kao da je doživela pomračenje uma. Dok je jecala, lupala je glavom o zid, a Zorica Marković je pokušala da je smiri.

Ovakve stvari radila je i ranije, a često je znala da se obruši i na druge. Jednom je čak fizički napala i svoju majku Mariju Kulić. Tokom svađe u drugoj sezoni sa Mirkom Gavrićem, Marija je stala na stranu producenta, a njena ćerka je skočila na nju i udarila joj šamar, nakon čega je htela da napusti rijaliti.

Njena meta bio je i njen dečko Lazar Čolić Zola, koji je od svih najgore prošao. Ona je njemu u naletu ljubomore raskrvarila glavu kada ga je izudarala cipelom dok je on spavao. Tada je diskvalifikovana iz „Zadruge“, piše Kurir.

Marka Đedovića je svojevremeno udarila bubicom po glavi, kada je on završio sa povredom. Tada je kažnjena mesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Kasnije su se pomirili, a Marko je Miljani pružio podršku i svu pomoć njenoj porodici dok se ona prošlog leta borila za život.

Kristijana Golubovića je gađala staklenom šoljom, nakon [to ju je on ispolivao vodom tokom jedne rasprave u okviru emisije „Pitanja novinara“.

Udarila je i bivšeg voditelja „Zadruge“ Milana Miloševića. Ona je tada besna uletela u kuću jer je čula šta Zola priča o njoj, što joj se nije svidelo, i bacila kamen koji je pogodio Milana u leđa.

I njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica se nije dobro proveo s njom, jer je i njega išamarala iz samo njoj znanih razloga.

Kulićka se u ovoj sezoni žestoko sukobila sa Anitom Stanojlović i to zbog Zole. Ona je prvo bacila Anitinu hranu, pa je fizički nasrnula na nju i na kraju je uletela u garderober kako bi joj uništila stvari, ali je uspela da je u tome spreči.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare