DETALJI TUČE U KOJOJ JE PREBIJEN SIN BRANA MIĆUNOVIĆA: Gađali političara čašama i kockicama leda, a onda su SKOČILI SPECIJALCI

Đorđe Mićunović, sin Brana Mićunovića, pretučen je uoči Nove godine na jednoj privatnoj proslavi u Nikšiću.

Proslavu je organizovao jedan od pripadnika crnogorske specijalne policije SAJ, a prema nezvaničnim informacijama Mićunović je izvukao deblji kraj. Navodno je od siline udarca u glavu zadobio prelom vilice, a pored toga poremećen mu je i centar za ravnotežu.

Izvor Srpskog telegrafa, upućen u sve detalje obračuna, tvrdi da je do tuče došlo nakon što je Đorđe Mićunović isprovocirao sukob. Đorđe je prema njegovim rečima sa svojim društvom provocirao jednog funkcionera koji je na proslavi bio sa obezbeđenjem. Gađali su ih staklenim čašama i ledom, a onda je jedan od članova tog obezbeđenja, pripadnik specijalne policije Crne Gore, prišao mlađem Mićunoviću i nekoliko puta ga udario.

– Momak sa kojim se Đorđe Mićunović sukobio je vrhunski karatista i crnogorski specijalac – rekao je izvor Srpskog telegrafa.

Nikšićem se pronela priča da se posle incidenta lični telohranitelj Brana Mićunovića javio momku koji je polomio vilicu Đorđu i tražio od njega da se nađu na određenoj lokaciji, ali je specijalac odbio.

KO JE BRANO MIĆUNOVIĆ?

Brano Mićunović decenijama važi za jednog od najimućnijih, a ujedno i najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori. Dovodi se u vezu s brojnim poslovima od nekretnina, građevinskog sektora, prodaje fudbalera, igara na sreću…

Tokom osamdesetih godina prošlog veka družio se s najopasnijim ljudima tadašnje Jugoslavije- između ostalih sa Đorđem Božovićem Giškom, Ljubom Zemuncem, Darkom Ašaninom, Željkom Ražnatovićem Arkanom, Draganom Joksovićem Joksom…

Mnogi veruju da je radio i za tajne službe SFRJ, a 2000. optužen je za ubistvo Radovana Kovačevića (25), ali je posle sedam godina suđenja oslobođen.

Đorđe Mićunović, podsetimo, dospeo je nedavno u centar pažnje regionalne javnosti posle ekskluzivnog otkrića da je Petar Lazović, visokorangirani crnogorski policajac povezan sa kavačkim klanom, zaveo njegovu suprugu Zoranu. Đorđe Mićunović i Zorana venčali su se 2017. godine na svadbenom veselju u Bečićima.

– Kada je Brano pukim slučajem saznao za snajinu aferu bio je van sebe. Zakleo se da će Lazovića ubiti ko psa, a Brano je čovek kome se ne treba zamerati. Što je najgore, Lazovićev otac Zoran je sa Branom bio u korektnim odnosima pa je ovaj udar na čast tim teži. Zoran je navodno pokušao da ispegla stvar, ali nije uspeo – kaže sagovornik upućen u dešavanja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare