SNIMCI SAMO ISPLIVAVAJU, POJAVIO SE I NOVI BRAJANOV: Evo gde su ga kamere uhvatile 2. januara, dan posle Aninog nestanka (VIDEO)

U američkim medijima i na društvenim mrežama pojavio se najnoviji u nizu snimaka Brajana Volša uhapšenog posle nestanka supruge Beograđanke Ane Volš, kojoj se svaki trag izgubio 1. januara. 

Brajan je tokom saslušanja u policiji morao da opiše gde je sve i s kim bio i kuda se kretao u danima otkad je njegova suptuga nestala. Podsećamo, on je njen nestanak prijavio tek tri dana kasnije a u međuvremenu je bio na raznim mestima. Iz priče iskače poseta radnji u kojoj je kupio najlone, lepljivu traku i slične stvari koje bude sumnju da se njegovog supruzi desilo najgore, posebno što je policija otkrila da je u jednoj radnji za čak 450 dolara pazario sredstava za čišćenje?! Reč je o sumi koja je šokantna za takvu vrstu robe.

Štaviše, u podrumu kuće pronađen je krvav nož i ljudsko tkivo na tepihu.

Iako je policija ustanovila da nije bio potpuno iskren kad je reč o svom kretanju, najnoviji snimak Brajana pokazuje da je barem o tom mestu govorio istinu.

Na novom snimku se vidi Brajan Valš u prodavnici zdrave hrane, 2. januara, dan posle nestanka, kao što je i ispričao policiji.

Tužioci kažu da za ovo nije slagao ali jeste za mnoštvo drugih stvari zbog čega je sada u pritvoru.

UDARMA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare