POSLALI SMO DVE PONUDE ZA HAZIZU! Miloš Vazura pričao o Partizanovom kapitalcu: Čekamo, imamo vremena, znamo koliki nam je limit 

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je da će crno-beli biti aktivni u zimskom prelaznom roku, te da su mogući dolasci, ali i odlasci iz Humske.

Fudbalski klub Partizan potpisao je trogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom „Soccer“. Tačnije nastavili su uspešnu poslovno-sportsku saradnju.

Izraelac Dolev Haziza, kojeg je upravi Partizana preporučio njegov zemljak Bibars Natho, velika je želja sportskog sektora crno-belih. Zimski prelazni rok biće zanimljiv kada je u pitanju klub iz Humske ulice.

– Zainteresovani smo za Hazizu! Pregovaramo, ali postoji druga strana koja u ovom momentu nije spremna za transfer. Poslali smo dve ponude, očekujemo odgovor i nastavljamo pregovore. Prelazni rok još nije počeo kod nas, istina je da ga želimo i da pregovaramo sa klubom. Čekaćemo, imamo vremena i limit, ali o tome ne želim da govorim. U ovom momentu nismo blizu rešenja, ali pričamo – rekao je Miloš Vazura okupljenim novinarima i nastavio:

– Imamo Natha koji ga poznaje lično, kaže da je sjajan mentalitet, to je ono što može da nam pomogne. Ispričao nam je sve najbolje o tom momku i njegovim ljudskim kvalitetima, a to je veoma važno.

Partizan još nije započeo direktne pregovore sa Dolevom Hazizom, pošto čekaju da on reši spor koji ima sa Makabijem iz Haife.

– Mislim da je igrač spreman za dolazak u Partizan, ako se dogovorimo sa klubom. Dali smo dobru ponudu, nećemo preterivati u onome što smo zamislili. Možda poinuda u ovom trenutku nije zadovoljavajuća… Isto i kad nama neko pošalje ponudu za dva, tri igrača, pa ne prodamo nijednog. Onda se vratimo na prvog… Verovatno je slično, koliko znam oni hoće da prodaju još neke igrače, a sve je povezano. Možda ne mogu da prodaju ovog, dok ne prodaju drugog… Ne znam. Ili jednostavno neće. Pregovaramo, otvorena je priča dokle je dogovoreno s klubom, ne mogu ništa da kažem. U ovom trenutku nismo blizu rešenja i završetka, ali pričamo i pregovaramo – objasnio je Miloš Vazura.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare