ANA VOLŠ POSLALA PRIJATELJIMA MISTERIOZNU PORUKU! Srpkinja dva dana pre nestanka prodala auto i stan: OČEKUJTE IZNENAĐENJE!

Majk i Mendi Silva, prijatelji Ane Volš su otkrili nove detalje iz njenog života.

Prijatelji Ane Volš su govorili da je ona stalno obećavala da će se dogoditi „veliko iznenađenje“ u novoj godini. Oni su sada svi izuzetno uznemireni zbog njenog nestanka. Majk i Mendi Silva su u poslednje četiri godine iznajmljivali svoj stan u Reveru u Masačusetsu od Ane i Brajana Volša, i družili su se sa parom.

Oni su primetili da u poslednjih šest meseci nešto nije bilo u redu, rekli su za NBS Njuz. Ana Volš je žurila da se reši imovine, pa je prodala automobil i stan u kome su živeli. Prodat je za gotovinu 28. ili 29. decembra, rekao je Majk Silva.

– Ništa se ne uklapa – rekla je Mendi Silva, piše Republika.

U poslednjoj poruci koju je Silva primio od Brajana Volša 2. januara pisalo je: „Srećna Nova godina. Izvinite zbog kašnjenja. Izgubio sam svoj telefon i moj sin ga je upravo pronašao“. Nije bilo reči o Ani, iako je njen muž rekao policiji da je tada već nestala.

Izvori su potvrdili za NBS Njuz da su predmeti pronađeni tokom pretresa deponije oko 80 kilometara od kuće Volšovih testera za metal, krvavi peškiri, kao i sredstva za čišćenje koja je Brajan Volš kupio tog dana. Njemu je određena kaucija od 500.000 dolara, i optužen je za obmanu istražitelja u vezi sa nestankom njegove žene. Troje male dece ovog para nalazi se pod starateljstvom socijalne službe Masačusetsa, piše Mondo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare