ANA NIKOLIĆ OTPUSTILA TRI DADILJE ZBOG RASTE: „Davala im je duple dnevnice, a jednu je uhvatila da radi ovo dok je čuvala Taru“ 

Ana Nikolić navodno je otpustila tri dadilje koje su vodite brigu o njenoj ćerki Tari. Pevačica je rešila da se sama stara o svojoj petogodišnjoj ćerki.

Pevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, nakon rastanka, su nastavili da brinu zajedno o ćerki Tari. Ipak, ona je u jednom momentu odlučila da potraži pomoć dadilje, što se očigledno njenom bivšem nije dopalo.

– Rasta je ogovarao Anu da nije dobra majka jer ne može sama da čuva dete, već mora da ima tri dadilje! To je čula Ana i mnogo ju je povredilo, jer je njoj Tara centar sveta. Ona je sve svoje obaveze završavala dok je Tara bila u vrtiću, dadilje su joj pomagale samo kada je imala snimanja koja nije mogla da odloži ili kada je putovala – kaže izvor za Informer i otkriva kako je pop zvezda dala otkaz dadiljama.

– Ana je svakoj dadilji davala duple dnevnice, nije žalila novac. Međutim, jedna dadilja ju je baš iznervirala jer je pila vino dok je čuvala Taru, a Ana je za to vreme u studiju radila na novoj pesmi. Čim je to saznala, oterala ju je! Sa druge dve dadilje ostala je u kontaktu i našla im je posao kod svojih prijatelja, jer su se pokazale kao odgovorne bebisiterke. Častila ih je debelo i izvinjavala se što više ne želi da ih angažuje. Sada joj je mnogo teže jer o ćerki brine sama, ali ne žali se! Svako jutro ustaje u sedam da bi vodila Taru u vrtić i uveče je uspavljuje – priča izvor i dodaje da Nikolićeva sada od pomoćnika ima samo vozača, prenosi Blic.

– Ana nije dala otkaz jedino vozaču, on joj je desna ruka. Vozi je na snimanja emisija i nastupe, divan je prema njoj i pomaže joj oko Tare. On je Ani 24 sata na raspolaganju i za to je debelo plaćen.

– Kad je Rasta saznao da je Ana otpustila dadilje, počeo je da je zivka i pita da li joj je potrebna pomoć. Donedavno su se svađali, ali sada su u dobrim odnosima! – završava priču izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare