TUGA U PRIJEPOLJU: Ivica Dragutinović neutešan posle smrti oca Radoja

Sahrani u gradu na Limu prisustvovao veliki broj ljudi.

Radoje Dragutinović, otac proslavljenog srpskog fudbalera Ivice, sahranjen je u utorak u rodnom Prijepolju u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih sugrađana.

Podsetimo, on je prekjuče izvršio samoubistvo utapanjem u reci Lim, a porodičnu tragediju, kako saznaje „Republika“, najteže je podneo njegov naslednik Ivica. Takođe, naš izvor iz tog grada otkriva da Radoje, koji je u gradu slovio za dobrog i poštenog čoveka, uvek spreman za šalu i razgovor, nije podnosio vodu, upravo zbog toga čudi zašto je odlučio da okonča život baš utapanjem u reci. Ono što, takođe, predstavlja kuriozitet i misteriju jeste da je prvi komšija porodice Dragutinović pre nekoliko godina izvršio samoubistvo isto kao prijatelj Radoje – na dan krsne slave.

Inače, Ivičin otac je u noći između nedelje i ponedeljka, ničim izazvan, ustao iz kreveta i automobilom krenuo iz Prijepolja ka Novoj Varoši. Nešto kasnije policija i vatrogasci iz grada na Limu pronašli su i izvukli njegovo telo iz reke, a Hitna pomoć je na licu mesta mogla da konstatuje jedino smrt. Mlađi Dragutinović je bivši reprezentativac Srbije u fudbalu, za koju je upisao 49 nastupa, dok je u klupskoj karijeri nastupao za matično Polimlje, Bor, čačanski Borac, belgijske klubove Gent i Standard, a karijeru je završio u španskoj Sevilji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare