Ovako su izgledali poslednji sati Ane Volš pre nestanka: Prijatelj koji ju je poslednji video sve otkrio

Gem Mutlu, koji je sa Anom i Brajanom Volšom zajedno proslavio Novu godinu, jedan je od poslednjih ljudi koji su videli Beograđanku, pre nego što joj se 1. januara gubi svaki trag.

On je u izjavi za CBS News ispričao da je novogodišnja večera bila svečana, a glavni kuvar bio je upravo Brajan.

„Zagrlili smo se, slavili i nazdravljali, sve ono što svi radimo za doček. Puno smo se radovali. Nije bilo nikakvih naznaka da imaju prbleme„, kaže Gem.

Mutlu, kaže da ga je Brajanov poziv u sredu popodne ostavio u šoku.

„Pitao sam ga šta nije u redu, a on mi je rekao da je Ana nestala nakon proslave Nove godine“, rekao je on.

On je zatim opisao kako se Ana ponašala na večeri.

Slala je poruke prijateljima. Sve vreme je sedela na barskoj stolici pored mene u njihovoj kuhinji. Nije bilo nikakvih naznaka da će doći do nestanka, tragedije ili bilo čega drugo„, dodao je Gem.

Gem je zatim opisao u kakvom je odnosu bio sa Anom i Brajanom.

“ Oboje su imali veliki uticaj na moj život. Jedan deo mene je sve vreme mislio da se desilo nešto loše jer se delovi priče jednostavno nisu poklapali„, rekao je Anin prijatelj, prenosi Telegraf.

Te sumnje su se nažalost obistinile kada je Brajan u nedelju uveče uhapšen zbog obmanjivanja policije u istrazi.

Prijatelj porodice Volš je rekao da ga je policija već kontaktirala i da sve vreme sarađuje sa njima.

Anin suprug Brajan Volš izveden je juče pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv i povezan sa nestankom njegove supruge Ane Volš.

U porodičnoj kući u podrumu je nađen krvavi nož i na kamerama je viđen kako za keš kupuje sredstvo za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Inače, Brajan Volš se sumnjiči da je ometao istragu.

Podsetimo, nestanak Ane Volš (39), majke troje dece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom „Logan“ u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, Ana Volš je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare