„ON NEMA MILOSTI!“ OGLASILA SE PRVA ŽRTVA MUŽA ANE VOLŠ: Ovim je SVE REČENO o Brajanu Volšu!

Ron Rivlin, prva žrtva Brajana Volša, koji je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu policije o nestanku njegove supruge, Beograđanke Ane Volš,progovorio je za američke medije navodeći da je na njega ostavio utisak „proračunatog čoveka, bez empatije prema žrtvama“.

Brajan Volš, podsetimo, u vreme nestanka supruge imao je nanogicu za elektronski nadzor jer mu se sudi za prevaru Rona Rivlina, kom je, kako se sumnja, prodao falsifikat čuvenog umetničkog dela Endija Vorhola za 80.000 evra. Rivlini je, kako navode mediji, kolekcionar umetničkih dela u Los Anđelesu i poseduje svoju galeriju.

– Vidim ga kao vrlo proračunatog čoveka. Moj utisak je bio da nema osećaj odgovornosti, saosećanja ili empatije prema meni i drugim žrtvama – rekao je Rivlin za američke medije, prenosi Kurir. U prilog izjave Rona Rivlina, za čiju je prevaru Volš ranije priznao krivicu, idu i fotografije njegovog privođenja koje su obišle svet, a na kojima je on nasmejan.

Slučaj prevare protiv Volša, ne dovodi se u vezu sa nestankom njegove supruge niti pritvorom u kom je od nedelje, kada su istražitelji ponovo upali u njihovu porodičnu kuću, u kojoj su u podrumu pronašli tragove krvi kao i krvavi nož. Rivlin, koji je bio prva njegova žrtva, pošto istražitelji sve više veruju da je u novogodišnjoj noći ubio suprugu, rekao je i da je šokiran ovim dešavanjima i potragom koja je u toku.

– Mislim da je ovo veoma tužna priča, pogotovo ako uzmete u obzir da su je, kako izgleda, porodica i prijatelji veoma voleli – rekao je Rivilin.

Potraga za Anom Volš i dalje je u toku, a poslednja informacija je da su istražitelji odneli kontejner koji je postavljen u blizini kuće njegove majke. Inače, sud je juče Volšu odredio kauciju od pola miliona dolara u kešu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare