MADONA OPTUŽENA ZA TRGOVINU AFRIČKOM DECOM?! Skandalozne optužbe uzdrmale svetsku javnost, zahteva se od predsednika da ispita ceo slučaj!

Etipska svetska federacija, dobrotvorna organizacija, zahtevala je navodno da predsednik Malavija Lazarus Čakvera istraži američku pevačicu Madonu.

U apelu se navodi da je umetnica možda umešana u trgovinu afričkom decom i LGBT propagandu među decom, prenosi Tajms Nigeria, piše „N.portal“. 

Prema rečima autora izveštaja, fond za siročad „Edukujte Malavi“, koji je osnovala Madona 2006. godine, navodno eksploatiše afričku decu koja su u najranjivijem položaju.

Dalje se navodi da glumica i pevačica mora da bude proverena za umešanost u prodaju dece, njihovu s*ksualnu eksploataciju, zloupotrebu položaja, propagandu homos*ksualizma i transrodnosti itd.. prenela je Gazeta.

Sama Madona, koja je 2009. godine već navodno bila osumnjičena za kršenje prava afričke dece i procedure usvajanja, ima četvoro usvojene dece iz Malavija. 

Najmlađe od njih, Stela i Ester imaju 10 godina, nisu potpuna siročad, ali kada su usvojene pokazalo se da roditelji ne mogu da ih izdržavaju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare