HIT! JOKIĆA SMO MALTRETIRALI SVAKI DRUGI DAN! Jović otrkio detalje! Non-stop nam je išao po hranu, čekao u redovima…(VIDEO) 

Nikola Jokić je 2016. godine bio najmlađi u košarkaškoj reprezentaciji, a to su sa zadovoljstvom „iskoristili“ njegovi saigrači, pa su od današnjeg dvostrukog MVP-a tražili stvari koje se podrazumevaju kada imaš najmanje godina u timu

Srpski as Nikola Jokić briljira u Americi i obara sve moguće rekorde u NBA ligi! 

Sada se pojavila priča iz vremena kada još uvek nije uvek bio najbolji košarkaš na planeti, ma nije to bilo ni na vidiku! Jokić je na Olimpijskim igrama 2016. godine u Riju bio ubedljivo najmlađi u ekipi Srbije, a Stefan Jović je otkrio zanimljivu anegdotu iz tog perioda! 

On je u košarkaškom podkastu sa Lukom i Kuzmom nasmejao sve pričom o danas brutalnom igraču! Jović i Teodosić su tada zbijali šale sa Jokićem i zadavali mu razne zadatke, a on ih je sve bez pogovora slušao!

– Imamo Olimpijadu gde smo maltretirali Joku. To je onako bilo… Ali ono što smo rekli, Joka je Joka. Njemu ništa nije teško. On dođe onako spontano, znaš kako šeta, kao Balu… Onda dođe Teo i kaže: ‘Ajde Joko da ideš u Mekdonalds’. A mi na petom spratu i sve sa terase vidimo dole. Ono red, treba da se čeka dva sata. On dođe i kaže: ‘Nema problema, ko će šta?’ I sad ide od jednog do drugog, mi pišemo. Majstor ide dole, em čeka sat vremena, em je natovaren… I svaki drugi dan je to bilo – prisetio se Jović. 

Srbija je tada završila kao četvrta u grupi i jedva je prošla u drugu fazu, a onda su pobedili Hrvatsku u četvrtfinalu, Australiju u polufinalu i na kraju se posle poraza od Amerike vratili sa srebro, piše Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare