BRNABIĆ REAGOVALA NA NAPADE NA SINA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Milion puta lažite i kudite Danila, milion puta ćemo odgovoriti!

Povodom sve učestalijih napada na sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila Vučića, oglasila se i premijerka Ana Brnabić i istakla da dnevni list Danas, čak ni objašnjenja koje je izneo predsednik, ne sprečava da napišu laži.

– Juče je predsednik Srbije objasnio da Danilo nije bio član državne delegacije. To nije sprečilo DANAS da objave čitavu stanu laži i uvreda na Danilov račun. Danilo, gospod(đ)o iz „Fenomena DANAS“, je mladić za primer – vaspitan, požrtvovan, pažljiv, za razliku od vaših „veličina“ – napisala je Brnabić na Tviteru i dodala:

– Mada, kada kažu da „nemate ugled dobrog mladića“, oni koji tekst počinju osudom Dana RS, a završavaju time da je Srbija propalo društvo – onda je to za sve koji u Srbiju verujemo, a Srpsku volimo – velika pohvala. Milion puta lažite i kudite Danila, milion puta ćemo odgovoriti.

Istim povodom se juče oglasio i predsednik Aleksandar Vučić ističući da je ponosan na sina Danila.

– Ovo smo moj prvenac Danilo i ja. Slikali smo se u okolini manastira Hilandar pre dva dana. Odmah posle toga krenuli su najodvratniji napadi, ne samo na mene, već i na moje dete zato što je otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo – rekao je predsednik Vučić, piše Kurir.

Dodao je da su lagali podjednako i tajkunski mediji u Beogradu, i zagrebački i sarajevski, kako je deo zvanične delegacije Srbije, kako to ni Staljin ni Tito nisu radili, i naveo da je odlazak na oba mesta bila samo Danilova želja i ništa više.

– Uzgred, kao otac, ponosan sam što je mom starijem sinu ljubav prema Republici Srpskoj i našem narodu na KiM važnija od svih drugih stvari i nadam se da sam makar malo doprineo vaspitavajući ga na takav način. A sad, pišite šta hoćete. Živela Srpska, živela Srbija – rekao je predsednik Vučić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare