POČINJE NOVI KRUG FOTO-KONKURSA „NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA“: Predsednik Vučić poziva da na najlepši način predstavimo našu zemlju!

Nakon izuzetno uspešnog foto-konkursa „Naša najlepša Srbija“, koji je inicirao predsednik Aleksandar Vučić i na koji je stiglo na hiljade fotografija iz svih krajeva zemlje, ove godine počinje novi ciklus takmičenja i novi izazov.

Naime, predsednik je za temu novog godišnjeg konkursa odabrao najlepše domaćinstvo Srbije i pozvao građane da šalju fotografije koje na najbolji način predstavljaju kuće i okućnice, bašte i dvorišta, uređene vrtove i tradicionalne detalje koji krase imanja i domove u našoj zemlji sa svim jedinstvenim obeležjima naše raznolike tradicije u svim krajevima Srbije.

Konkurs počinje ove subote, kada će i biti objavljena prva fotografija nedelje, a građani mogu da šalju svoje radove na adresu e-pošte: najlepsedomacinstvo@predsednik.rs.

Nagrade prethodnim pobednicima najlepše slike na temu „Naša najlepša Srbija“ predsednik će autorima uručiti u petak u 13 h.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare