NAJNOVIJI DETALJI HAPŠENJA MUŽA NESTALE BEOGRAĐANKE ANE VOLŠ: Brajana vezanog dovode na uviđaj u kući POLICIJA odvezla džip! VIDEO

Brajan Volš, suprug nestale Srpkinje Ane, vezanih ruku doveden je na uviđaj u kući gde živi sa suprugom i troje dece.

Suprug nestale žene, koja je rodom iz Beograda, podsetimo, uhapšen je kasno sinoć po našem vremenu zbog ometanja istrage.

– Volš je optužen da je doveo u zabludu policijsku istragu o nestanku njegove supruge. Policija ima razlog da veruje da je Brajan Volš počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja – rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi, a prenosi Boston 25, prensoi Kurir.

Očekuje se da će danas biti optužen u Okružnom sudu Кvinsi.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak privođenja.

Na snimku američkih medija vidi se Brajan Volš koga vezanih ruku dovode na uviđaj u kući gde živi sa suprugom i troje dece. Takođe se vidi kako policija odvozi jedan automobil iz garaže na ispitivanje.

Istražitelji su se juče, podsetimo, iznenada vratili u kuću nestale Ane Volš (39), majke troje dece, koja je odrasla u Beogradu, a nestala pre nepunih devet dana.

Više obeleženih i neobeleženih policijskih automobila, kako prenose lokalni mediji, parkirano je ispred kuće, a istražitelji kruže oko imanja u gradiću Kohasetu u državi Masačusets.

Dan ranije, podsetimo, lokalna policija je saopštila da je pretraga okoline završena bez rezultata i da će biti nastavljena samo ako se pojave nove informacije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare