PEVAM KAKO PEVAM, NEBITNO JE Luna Đogani se vratila na muzičku scenu i poslala ovu poruku svima

Majka i ćerka, Luna Đogani i Anabela Atijas u protekloj godini vratile su se na muzičku scenu, a sada su i otkrile kako je došlo do ovog velikog „kambeka“.

– Sava Perović mi je rekao: „Slušaj, toliko posla ima za tebe, je l’ hoćeš“ – rekla je Anabela, a potom je i Luna otkrila nešto o svojoj povratničkoj pesmi, koju je nedavno izbacila.

– Ja zaista ni sad ne planiram da se bavim muzikom, nikad se ne zna, ako bi dobila možda baš dobru ponudu, ali to nije moj plan. Ja sam ovu pesmu otpevala pre tri godine, bila je u fioci, davno još u rijalitiju sam pričala da ću je izbaciti. Ali posle se desilo svašta nešto, više se nisam videla u muzici u tom svetlu, ali ja sam zbog našeg kanala i zbog svega, kad već imam tu pesmu u fioci, otpevana je, što je ne bih izbacila zbog sebe i zbog ljudi koji traže to od mene – rekla je Luna Đogani u emisiji „Premijera-Vikend specijal“.

– Oni tako mene vole da vide, meni to stoji, pevam kako pevam, nebitno je, ali meni to stoji, neću da budem skromna, kidam, to mi stoji, voli me kamera. Prosto zašto ne bih to radila. Ne planiram da nastupam, ali da izbacujem za svoju dušu pesme koje mi se nude stalno, što da ne, ja sam rođena u muzičkoj porodici, što ne bih radila nešto što mi stoji. Ništa nije plaćeno, nema veze, nije ušlo ni u trending, jer sve to mora da se progura, ali preko sam već ušla u trending – ispričala je Luna.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare