OTKRIVENA BOLNA PROŠLOST TEODORE DŽEHVEROVIĆ Ovo niko nije znao, borila se sa ozbiljnim POREMEĆAJEM!

Karijera pevačice Teodore Džehverovićvrtoglavo je počela da ide uzlaznom putanjom nakon njenog učešća u „Zadruzi“.

Ipak, malo ko zna da je Teodori ceo život javni nastup bio san, zbog čega je i pohađala baletsku školu. Međutim, u tom periodu, ona se suočila i sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, koji se zove bulimija, o čemu je govorila i javno.

– Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam bila psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobednik iz svega toga i na sve to se smejem. To je stvarno bio problem. Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se – ispričala je Teodora pre nekoliko godina u svojoj ispovesti.

Teodora se na kraju izborila sa problemom koji je imala, a svoj put je nastavila kao pevačica, a ne plesačica, iako je ples postao deo njenog stalnog performansa na nastupima.

Inače, Bulimija je poremećaj vezan za hranu, koji je kao i anoreksija psihičkog porekla. Dok se anoreksičari jednostavno izgladnjuju, bulimičari se prejedaju, a zatim „čiste“ povraćanjem koje su sami izazvali. Čišćenje može imati dve svrhe: sprečavanje dobijanja na težini, a i privremeno ublažavanje depresije i ostalih negativnih osećanja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare