MITAR MIRIĆ SE TOLIKO NAPIO DA JE NAPRAVIO HAOS U APARTMANU: Probušio televizor, pa u njega sipao sok, a ujutru prijavio kvar!

Popularni pevač je pre nekoliko godina u Australiji napravio pravu havariju u apartmanu u kojem je odseo tokom turneje, pa je organizator hteo da otkaže sve koncerte.

Naime, Mitar Mirić se toliko napio posle jednog koncerta u Australiji da je u apartmanu napravio haos i rusvaj. Prema rečima izvora Kurira, on je tupim predmetom napravio rubu u televizoru, u koju je potom sipao dve litre gaziranog soka, što je izazvalo havariju u celoj prostoriji.

Ovaj događaj odigrao se pre nekoliko godina dok je Mirić još konzumirao alkohol gotovo svakodnevno. Dešavalo se često da napravi ispade, o čemu se ranije pisalo, ali ipak je ovakav incident nezapamćen.

– Mitar je u to vreme umeo da bude veoma neodgovoran. Tada, na toj australijskoj turneji, toliko je zadavao glavobolje organizatoru da je čovek hteo da prekine saradnju i otkaže sve koncerte iako su karte bile rasprodate – priča izvor Kurira blizak pevaču.

Sutradan, pevač je pozvao svog saradnika i obavestio ga da u stanu ne radi televizor.

– Čovek je otišao da vidi o čemu je reč, a kad je ušao u apartman, doživeo je šok! On je, ko zna čime, napravio ogromnu rupu sa gornje strane televizora i još sipao dva litra soka u rupu. Pa je sok prošao na pod i napravio čitav karambol. U sobi gde je spavao bile su i ugašene cigarete na tepihu, ceo stan je bio urnisan. Organizator je počeo da viče na Mitra, a on se pravdao kako se ničega ne seća, pa se onda izvinjavao. Tad su se dogovorili da više ne sme ni kap alkohola do kraja turneje da okusi, inače će raskinuti ugovor, zbog čega bi morao da plati penale. E, to ga je opametilo, pa više nije pio. Ubrzo je potpuno ostavio alkohol i, koliko vidim, sad je drugi čovek – dodao je sagovornik Kurira i dodao:

– Jednom je seo na kraj bine i usred koncerta počeo da razgovara s nekim telefonom tako da su svi u sali mogli da čuju o čemu govori. Organizator ga je svukao sa scene i odvukao u apartman, a koncert jr prekinut – završava izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare