TENKOVSKI DUEL RUSA I UKRAJINACA U DONBASU: Daljina 500 metara, meta bočno -levo, nišani, PALI! VIDEO

U Donbasu se odigrao jedinstven tenkovski duel u kojem su učestvovala tri ruska i dva ukrajinska tenka, prema retkim snimcima do kojih su došli RIA Novosti.

„Jedan od tri tenka se kreće sa asfaltnog puta u seosku traku i vozi do šumskog pojasa. Druga dva tenka kreću se asfaltnim putem i skreću pažnju dva tenka , koja nalaze se u drugom šumskom pojasu“, prokomentarisao je snimak ruski vojnik.

Kada je neprijatelj otvorio vatru na dva ruska tenka koja su se nalazila u direktnom vidokrugu, treći, koji je tiho prišao sa boka, otvorio je vatru na ukrajinsko vozilo. Kao rezultat toga, neprijateljski tenk je pogođen.

„Tenkovski duel je veoma težak, veoma opasan i, da budem iskren, veoma jeziv, jer se tenkovski duel odigrao na udaljenosti manjoj od 500 metara. Naša tenkovska posada je ovde bila uspešnija, pogodila je neprijatelja. Izabrana je kompetentna taktika. I moramo da odamo počast posadi „Veoma je teško i veoma je strašno. Ali naša tenka se ničega nije plašila, a neprijatelj je uništen“, dodao je sagovornik agencije, prenosi Kurir.

UDARMA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare