NEDELJNI HOROSKOP: Vodolijama se popravlja finansijska situacija, Ovnove očekuje lep ljubavni period

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ovu nedelju započinjemo lepim aspektom Venere i Marsa, kao i Merkura i Urana. Dakle, nedelja kada ćemo imati lepe trenutke sa voljenim osobama, dosta iznenadnih susreta. Sunce će 13. januara imati lep aspekt sa Neptunom i eto nama jače intuicije i želje za kreativnošću.

Svi koji se bave kreativnim poslom imaće uspeha. Pred kraj nedelje, tačnije 15.januara, moramo biti oprezni i ne smemo donositi brze odluke kada su emotivni i prijateljski odnosi u pitanju.

Ovan

Posao: Sada možete da se opustite. Pred vama je lep period i bićete smireni kada su finansije u pitanju. Blagi oprez pred sam kraj nedelje da ne dođete u neki konflikt i izbegavajte nesuglasice.

Ljubav: Lepa nedelja kada su emocije u pitanju. Mogućnost da vam se javi vama draga osoba. Može doći i do lepog poznanstva preko prijatelja. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Bik

Posao: Lepa i stabilna nedelja kada je ovo polje u pitanju. Finasije dobre.

Ljubav: Na ovom polju bez većih promena. Početkom nedelje lepo i prijatno iznenađenje je moguće. Blagi oprez na kraj nedelje – ne donosite ishitrene odluke kada su emocije u pitanju. Zauzeti, ako dođe do nesuglasica potrudite se da ih rešite na lep način.

Zdravlje: Puni ste energije. Blagi oprez na ishranu i imunitet.

Blizanci

Posao: Bez većih promena, može se javiti manje nezadovoljstvo kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Lepa dešavanja. Mogućnost iznenadnog puta ili nekog iznenađenja od voljene osobe. Zauzeti, magija sa voljenom osobom!

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez na imunitet ili prolazne prehlade.Horoskop, Astrologija, Zodijak

Foto: Pixabay

Rak

Posao: Jedna dinamična nedelja kada je ovo polje u pitanju, ali ćete biti zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav: Bez većih promena na ovom polju. Mogućnost neke prolazne avanture. Zauzeti, je konačno stabilna situacija. Mogu slobodno reći idila sa voljenom osobom.

Zdravlje: Blagi pad imuniteta. Više odmarajte. Mogući prolazni problemi sa digestivnim traktom.

Lav

Posao: Mogućnost prolaznog nezadovoljstva kada je ovo polje u pitanju. Budite strpljivi i sve će doći na svoje mesto. Svi koji se bave kreativnim poslom mogu očekivati uspeh.

Ljubav: Lepa dešavanja na ovom polju. Dobra komunikacija sa suprotnim polom. Zauzeti, uživaćete u društvu voljene osobe. Možete očekivati neka mnogoljudnija druženja.

Zdravlje: Mogućnost pada energije, i prolazni osećaj umora. Obratite pažnju na cirkulaciju.

Devica

Posao: Kada je ovo polje u pitanju situacija je stabilna.Zadovoljni ste svojim radom i finansijama.Možete očekivati povoljan glas vezan za posao.

Ljubav: Bez većih promena na ovom polju. Mogućnost ulaska u prolaznu avanturu. Nije vreme za započinjanje novih emotivnih veza. Zauzeti, bez većih promena. Više vremena posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa koštanim sistemom.

Vaga

Posao: Na ovom polju možete da odahnete i budete bez brige. Ako je bilo problema situacija se stabilizuje. Bićete zadovoljni rezultatima vašeg rada.

Ljubav: Lepa nedelja kada su emocije u pitanju. Mogućnost ulaska u emotivnu vezu ili lepa komunikacija sa voljenom osobom. Zauzeti, prijatna i lepa iznenađenja od voljene osobe. Imaćete osećaj da vas partner napokon razume.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i imunitet. Više vremena provodite u prirodi i laganim šetnjama.

Škorpija

Posao: Lepa nedelja i pozitivna dešavanja na ovom polju. Prolazno nezadovoljstvo finansijama.

Ljubav: Mogućnost lepih dešavanja na samom početku nedelje. Budite strpljivi i želje će vam se ubrzo ostvariti. Zauzeti, lepa nedelja kada je ovo polje u pitanju.

Zdravlje: Više se odmarajte. Prolazni problemi sa krvnim pritiskom.

Strelac

Posao: Možete da se opustite. Situacija se popravlja kada su finansije u pitanju. Očekujte pozitivan glas ili promenu nabolje kada je posao u pitanju.

Ljubav: Lepa nedelja za emocije. Komunikacija naglašena i na pomolu su lepa poznanstva. Zauzeti, uživaćete u društvu partnera. Mogućnost odlaska na neko putovanje ili planiranje proširenja porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez na očni pritisak. Obratite pažnju na imunitet.Mlad Mesec, mesec, horoskop, zodijak, astrologija

Foto: Shutterstock

Jarac

Posao: Situacija je stabilna kada je ovo polje u pitanju. Bez većih promena. Zadovoljni ste!

Ljubav: Nedelja bez većih dešavanja. Krajem sedmice svi koji ste zauzeti ili u vezi neka obrate pažnju na komunikaciju i ne budu ishitreni.

Zdravlje: Mogućnost prolaznih hroničnih zdravstvenih problema. Više odmarajte i kao i mnogi obratite pažnju na imunitet.

Vodolija

Posao: Konačno možete da odahnete. Ako ste bili nezadovoljni svojim finansijama ili ste imali bilo kakvih problema situacija se popravlja. Bićete konačno svoj na svome i očekujte prosperitet.

Ljubav: Mogućnost lepog poznanstva ili planiranje ulaska u emotivnu vezu. Nije pravi trenutak za započinjanje novih veza nikome pa ni vama, ali ubrzo sitacija se popravlja i bićete emotivno zadovoljni. Zauzeti, lepa nedelja i dosta prijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Puni ste energije. Više odmarajte kada vam se ukaže prilika za to.

Ribe

Posao: Zadovoljni ste svojim radom i finansijama. Na ovom polju ova nedelja je bez većih promena. Svi koji se bave kreativnim poslom doživeće uspeh.

Ljubav: Nije nedelja za započinjanje novih veza. Zauzeti, lepa nedelja, stabilna komunikacija i prijatni trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogućnost prolaznog pada energije. I problemi sa venskom cirkulacijom. Suštinski dobro se osećate.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare