PROGOVORILI ROĐACI UHAPŠENE VIOLETE! „Nismo znali da je preuzela brigu o psima, u ŠOKU smo“: Vikendaši se hranili kod nje

Violeta M. uhapšena je juče po nalogu OJT u Mladenovcu zbog sumnje da je od M.S. preuzela brigu o psima koji su nasmrt izujedali novinara Vladana Radosavljevića na Kosmaju, a njeni rođaci za Kurir su otkili kako je Violeta postala zadužena za vikendice u naselju Sedlar.

– Ona je žena domaćica, svi su od nje kupovali domaće proizvode, krompir, paradajz, domaća jaja. Bila je ljudima koji u okolini imaju vikendice na usluzi. Otud i to da joj nije bilo teško da povremeno obiđe te kuće – kaže Violetina rođaka.

Kako dodaje, niko od njih nije znao da je Violeta preuzela brigu o tim psima, niti je ona o tome govorila.

 Kad smo čuli šta se dogodilo, još i da je ona uhapšena, ostali smo u šoku. Viđali smo se, ali je taj dan nismo videli. Ne znamo da li je dolazila u selo – kađe rođaka za Kurir.

Violetine komšije nam objašnjavaju da je ona normalna žena koja je sa svima uljudna.

– Ona je super, ali ne znamo šta joj je to trebalo. Nije ona mogla da zna, ali nije to nešto čega se tako lako prihvatiš – kažu komšije i dodaju da ne veruju da je Violeta uzimala bilo kakav novac za čuvanje tih pasa.

Violeta M. saslušana je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu, a na teret joj se stavlja krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti izvršeno iz nehata, a za koje je zaprećena kazna od 1 do 8 godina zatvora.

Prema saopštenju OJT, sumnja se da Violeta pse nije zatvorila u boks, već ostavila da se slobodno kreću.

Njoj je i određen pritvor od 30 dana, da ne bi uticala na svedoke.

Tri psa koja su usmrtila Radosavljevića, da podsetimo, pripadala su A.S. koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, te je o njima već duže vreme brigu vodila njegova majka M.S. Međutim, ona često boravi u Parizu i na kraju je za to zadužila komšinilcu Violetu.

Violeta je i bila ta koja je pse stavila u boks gde su po njih došli iz Veterine Beograd, ali dok je ona stigla na lice mesta za Vladana Radosavljevića je već bilo kasno i on je nasmrt iskrvario.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare