DA VIŠE BUDEMO POSVEĆENI JEDNI DRUGIMA, NAŠIM PORODICAMA I ZEMLJI! Dačić čestitao Božić: Srbija je najlepše mesto na svetu, a svi zajedno je iz dana u dan činimo još lepšom!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je patrijarhu Porfiriju i svim vernicima srdačne čestitke i najbolje želje uoči nastupajućeg Božića

– Današnji Badnji dan i sutrašnji Božić su dani radosti i porodične sreće jer slavimo rođenje, kao simbol početka i vere u život. Nema dana bez očinjeg vida, niti prave slave bez Božića, kazao je veliki Njegoš. I neka zato i ovaj Božić bude još jedan početak od kojeg ćemo ići nadahnuti njegovom snagom, slavom i porukom ljubavi prema bližnjima“, istakao je Dačić u čestitki.
Imamo razloga da se radujemo, Srbija je najlepše mesto na svetu, a svi zajedno je iz dana u dan činimo još lepšom i uspešnijom. Ali imamo i razloga da još više budemo posvećeni jedni drugima, našim porodicama i našoj zemlji, a u tome će nas najbolje voditi duh i snaga velikog praznika – istakao je Dačić u čestitki.

On je svima poželeo mirne praznične dane, dobro zdravlje, slogu u porodici i napredak, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova.   

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare