Potresno saopštenje policije o ubistvu u Zagrebu: Bebu je udarao sekirom u glavu, zvala nas je povređena žena

Nakon stravičnog ubistva u Zagrebu, u kojem je život izgubila jednogodišnja devojčica, oglasila se i policija.

Kako navode, u sredu, 4. januara 2023. godine od 20.26 časova i u narednih 12 minuta primili su više poziva koji su upućivali na nasilje u porodici na području naselja Peščenica.

„Prvi je poziv uputila žena – žrtva starosti 42 godine i prijavila zlostavljanje od strane najverovatnije alkoholisanog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga, usledila su još dva poziva, jedan o svađi na drumu, a potom i povređivanju osoba sekirom“, navode iz policije.

Kako ističu, odmah po prvom pozivu policiji, na mesto događaja upućeni su policijski službenici koji su dolaskom na mesto događaja utvrdili da je 43-godišnjak sekirom zadao udarce u područje glave detetu i majki deteta koje su pronađene u teškom stanju i kojima su policijski službenici na mestu događaja odmah počeli da pružaju prvu pomoć da bi potom, po dolasku hitne medicinske pomoći, žrtvama krivičnog dela lekarska pomoć bila pružena u bolnicama na području Grada Zagreba.

„Ujedno, preduzetim žurnim policijskim radnjama u smislu samih činjenica o tom događaju, utvrđeno je da se počinitelj udaljio sa mesta događaja i pobegao u nepoznatom smeru privatnim automobilom, u tom trenutku nepoznatih registarskih oznaka“, navode iz policije.

Naknadno je dobijena informacija o smrtnom stradanju muškarca u saobraćajnoj nesreći na AC A3.

Muškarac napao ženu i dijete na Kozari putu

„Na mestu smrtnog stradanja muškarca sproveden je uivađj od strane dežurne zamenice ŽDO-a u Zagrebu i ekipe za uviđaja PU zagrebačke i utvrđeno je da se radi o samoubistvu. U ranim jutarnjim satima, 5. januara 2023. godine dobijena je informacija da je dete od zadobijenih povreda preminulo“, dodaje se u saopštenju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare