Anđela pred Božić otvorila dušu, pa Zvezdanu priznala sve: Razvela sam te da bismo se venčali, rodiću ti troje dece!

Anđela Đuričić priznala je Zvezdanu Slavniću da ga je svesno razvela, te da joj nije samo avantura, već da s njim želi i brak i decu. Iako je doskora moralisala svima, Crnogorka je sada pokazala pravo lice, pa šokirala priznanjem da je sve planski uradila sa Slavnićem i neće ga puštati da se viđa s bivšom ženom.

Naime, Anđela je u razgovoru sa Zvezdanom jasno svima stavila do znanja da je on sada samo njen, te da mu neće tolerisati viđanje s bivšom ženom Anom. Takođe je priznala da je oko njega plela mrežu samo s jednim ciljem, a to je da ga razvede i bude samo njen.

Anđela: Je l’ ti više voliš more ili planinu?Zvezdan: Planinu, ja sam planinski čovek.

Anđela: Ne znam kako ću onda da te vodim kod mene na more u Crnu Goru. Znaš, moram da ti priznam nešto sad, kad smo zajedno i kada je sve kako treba.

Zvezdan: Kaži, ljubavi, plašiš me tim tonom.

Anđela: Svideo si mi se kako sam te videla, ulivaš mi veliko poverenje i pored tebe se osećam sigurno. Razvela sam te da bismo se venčali, a ne da bi mi bio prolazna avantura. Ovih dana sam baš emotivna, valjda su praznici, a tada se baš raznežim. Imam i želje za Božić. Jedna je da zauvek budem s tobom, a druga da ti rodim troje dece.

Zvezdan: Mala moja, koliko si me sada oduševila. Ne brini se, ja sam tu za tebe. Sve će doći na svoje. Volim te istinski, dala si mi ono što nije nijedna do sada, prenosi Republika.

Anđela: Nisam slučajno ušla u priču s tobom, već ciljano. Da zauvek budeš samo moj. Koje su tvoje želje za Božić?

Zvezdan: Da mi uvek tako lepo pričaš, budeš tu i kada bude teško i da osnujemo porodicu. Volim te, mala, nemoj da zaje*eš stvar.

Nakon toga Anđela je priznala Zvezdanu da se plaši njegovog susreta sa sada već bivšom ženom Anom, te naglasila da ne bi volela da se često viđaju.

Anđela: Moram ti priznati da malo strepim od tvog susreta sa Anom. Plašim se da se ne pokaješ i ne poklekneš.

Zvezdan: Ma šta ti je, bre. Nisam ja klinac, nema šanse. Poznajući Anu, nikada me ne bi prihvatila nazad. Nema potrebe da se opterećuješ time. Susret će se svakako desiti, ali neće biti ništa što bi poremetilo naš odnos.

Anđela: Ne želim da se s njom viđaš niti čuješ, osim kada je dete u pitanju.

Zvezdan: Kažem ti da ne brineš. Znam šta radim, ni Ana ni ja nismo deca. Prestani sebe da mučiš i uživaj sa mnom.

Miljana: Udajem se za Zolu, uzimam prezime Čolić!

Marija Kulić i Zola su zaratili oko promene Miljaninog prezimena. Naime, Mariji ne odgovara da njena naslednica odbaci očevo prezime Kulić i preuzme Čolić, ali Miljana je bila izričita u tome da želi da nosi prezime budućeg supruga.Zola: Marija, je l’ znaš da će Miljana biti Čolić kad se uda za mene.

Marija: Može samo da doda prezime ili da se uda bez gostiju. Biće Miljana Kulić Čolić.
Miljana: Ne, ja ću da se prezivam samo Čolić. Ništa ne ostavljam od devojačkog.


UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare