POBEDNIK „ZADRUGE “ REŠIO DA OKRENE NOVI LIST U ŽIVOTU! Ženim se i pravim decu!

Dejan Dargojvić odlučio je da se oženi i pravi decu! Pobednik „Zadruge 5“ kaže da ga Aleks Nikolić i Dalila Dragojević, koje su ga ostavile zbog Filipa Cara, ne interesuju i da je konačno našao pravu devojku!

On praznike provodi u Crnoj Gori s bratom Davidom Dragojevićem, s kojim nije razgovarao dok je bio s bosanskom starletom. Dok daje intervjuu za naš list i otkriva planove za 2023. godinu, sve vreme mu prilaze obožavateljke i mole ga da se fotografiše s njima. 

Stavio tačku
Ako ikad pozovem Dalilu, nek mi se sve osuši i nek me stignu sve moguće kletve
Dejan Dragojević

Da li si razočaran u ljubav ili i dalje veruješ u brak?
– Mnogo sam se zaljubio! Nenormalan sam kad nekog zavolim i to mi ne valja. Nadam se da će razvod od Dalile konačno biti gotov i da ću se ove godine ponovo oženiti. Voleo bih da u 2023. dobijem dete! Imam novu devojku, iz Beograda je i nije poznata javnosti. Ne prati rijaliti i ima stalan posao.

U Budvi si s Davidom. Da li ti nedostaje devojka?
–  Da. Ludo se provodimo, ali mi fali devojka. Nije došla u Crnu Goru sa mnom, jer je krijem od javnosti. Živi normalan život i ne želi da bude u medijima. Petljao sam se sa pogrešnim devojkama, konačno sam našao pravu.  
Menadžer Saša Mirković, koji sarađuje s tvojom bivšom ženom, najavio je da se snima serija „Zabranjena ljubav“ zasnovana na tvom i Dalilinom životu…
– Ma, to je smešno! Moja prošlost jeste interesantna, ali pojedinci pokušavaju da preko mene naprave marketing. I da se ne lažemo, mene niko ne bi mogao da oglumi. Ni Miloš Biković, ni Arnold Švarceneger….

Volim Natašu Bekvalac

Novu godinu si dočekao uz Natašu Bekvalac. Koja ti je njena pesma omiljena?- Sve! Napio sam se kao pas, zvao devojku i puštao joj na spikerfon kako Nata peva. Super sam se proveo.Znači li to da Dalila pravi marketing preko tebe?- Ne znam ko to radi, ali mene ta serija ne interesuje. Ja sam je preživeo! 
Da li ti se desilo kad te u kafani pogodi pesma da poželiš da je pozoveš?
– Daleko bilo! Ako to uradim, nek mi se sve osuši! Ma nek me stignu sve moguće kletve. Presekao sam za sva vremena s njom.

Kako ti se čini veza tvoje bivše devojke Aleks Nikolić i Filipa Car?
– Ne zanimaju me! Ne pratim rijaliti.

Rijaliti me više ne zanima

Da li ulaziš u „Zadrugu“?
– Rijaliti me ne zanima, prešao sam igricu! Kad bih ušao, bio bih dominatniji od svih učesnika zajedno. 

U prethodnoj godini si preživeo velike lomove. Da li si potražio pomoć psihologa da bi ih prevazišao?
– Ne. David i porodica su moja terapija! Lepi Mića mi je lepo rekao da će sve doći na svoje čim stignem kući. Tako je i bilo. 
Ko će po tvom mišljenju da pobedi u „Zadruzi 6“?
– Ili neko ko bude naknadno ušao ili Ivan Marinković. Aktivan je u rijalitiju, imao je turbulentan život, koji je uspeo da sredi. Pritom, ima devojku i veran joj je. Svi ostali su prc parada! – rekao je Dejan Dragojević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare