/VIDEO/ POTEGAO NOŽ U RIJALITIJU ZBOG SRPSKE PESME: Popio 3 KRIVIČNE prijavu, prevario uživo ženu s pevačicom, a sad Semir zapevao u ZG!

Semir Džanković iz Novog Pazara, koji je nasputio u Zvezdama Grada, odranije je poznat javnosti.

Naime, Džanković je veliku pažnju privukao svojim učešćem u muzičkom šou programu „Pinkove zvezde“, nakon čega je učestvovao i u šestoj sezoni rijalitija „Farma“ iz koje je diskvalifikovan zbog govora mržnje prema Srbima.

Podsetimo, njegova tadašnja cimerka u rijalitiju Maja Nikolić pevala je pesmu „Tamo daleko“, što je iz Semira izbacilo iz takta u fizički nasrnuo i potegao nož na nju, te vikao da će joj „je*ati srpsku decu“, piše Kurir.

Haotičnoj raspravi se priključila i starleta Tamara Đurić, koja je stala na stranu Nikolićeva i oštro osudila Džankovića, zbog čega ju je pevač udario i napustio „Farmu“.

Posle incidenta, kako su prenijeli tada mediji, protiv njega su navodno podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje, pokušaja ubistva i pretnji ubistvom farmerima. 

Semir se povukao iz javnosti, ali je nastavio da se bavi muzikom, a sad se pojavio i u Zvezdama Granda. 

Pevač iz Novog Pazara imao je još jedan skandal na Farimi i to zbog veze sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, a kako se tada šuškalo, njihova romansa datira još od „Pinkovih zvezda“, iako je pevač već bio oženjen.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare