FRISTAJLER TONE SVE DUBLJE: Deo splava skroz pod vodom! Flaše, čaše, smeće na sve strane, garderoba razgrabljena!

Beogradski splav „Fristajler“ sve više tone, a nakon incidenta koji se dogodio u novogodišnjoj noći jedino ga drže sajle koje su prikačene za obalu, dok je on skoro potpuno potonuo.

Na šetalištu, na Savskom keju, ispred splava, danas nema ljudi ali nema ni garderobe koju su juče odnosili, sada su tu samo ostaci od hrane, pića, kao i pocepane karte, a tu je i jedna „Deda Mraz“ kapa. Ukratko, ostalo je samo smeće.

Kako se vidi na najnovijim fotografijama, splav je nastavio da tone, jedan deo je gotovo potpuno pod vodom, za razliku od jučerašnjeg dana.

Inače, „Fristajler“ je registrovan za 220 osoba, a na splavu je u novogodišnjoj noći, kako nezvanično saznajemo, bilo minimum 400 ljudi, a pretpostavlja se i 500, pa čak i 600.

00:51

Splav Fristajler dva dana posle 

Gosti splava su društvenim mrežama delili snimke i slike prave drame koja se odvijala, te i prepričavali šta se dogodilo nekoliko minuta nakon ponoći.

– Ja sam milsila da se neko pobio i onda smo odjednom shvatila da je voda došla do kolena. Devojke su bile u štiklama, u haljinama, što otežava izlazak. Odjednom su svi krenuli ka izlazu, ostavili su unutra jakne, pakao je bio – ispričala je jedna devojka kako se Novogodišnja noć pretvorila u pravu katastrofu.

Za noć davali i po 1.000 evra

Prema reklami za doček Nove godine 2023. u ovom klubu, cena karte za noć je išla od 27 do 40 evra pa do neverovantih 1.000 evra, koliko je iznosila doplata za takozvani „Freestyler separe“ sa 6 premium flaša pića po izboru.

I drugi brojni gosti, među njima i puno stranaca, koji su došli juče ujutru ispred splava u potrazi za svojom garderobom i dokumentima, takođe kažu da je unutra bilo krcato, da, kako kažu, „nije moglo da se diše“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare