DARI UMALO NISU ISPALE OGROMNE GRUDI Bubamari PETICE na izvol‘te, obožavateljka joj zategla top da sve ne IZLETI NAPOLJE /FOTO/

Dara Bubamara poznata je kao pevačicakoja se ne štedi na sceni. Ona svoju publiku na koncertima ne zabavlja samo svojim hitovima, već i slobodnijim ponašanjem, pa je tako nedavno napravila pravu pometnju na društvenim mrežama snimkom na kojem se uvijala na bini. Izvodila je svoju pesmu „Karera“ kada je rešila da se baci na pod i izvede vrući ples u trenutku dok muški vokali pevaju „seksi-mama“.

Ipak, naš paparaco nedavno je uslikao atraktivnu Novosađanku kada joj se desio mali peh na bini, pa je zamolila jednu od svojih obožavateljki da joj pomogne i namesti top iz kog su pretile da joj ispadnu poveće grudi.

Dara Bubamara
FOTO: SCREENSHOT TIKTOK

Pošto je videla da vrag može da odnese šalu i da poprsje može da joj završi na izvol’te pred brojnim kamerama telefona, Dara je jednu devojku tokom pevanja zamolila da joj pomogne i da je pritegne, kako ne bi došlo do neprijatne situacije. Kada se uverila da je sve na svom mestu, Bubamara je nastavila da zabavlja goste u klubu u kom nije imala igla gde da padne.

Dara Bubamara
FOTO: SCREENSHOT TIKTOK

Podsetimo, Dara je nedavno priznala kako je tokom karijere zaradila milione i da je sve potrošila.

– Zaradila sam milione i sve sam potrošila! Nikad nisam žalila za novcem, mnogo radim i imam pravo da trošim na putovanja i odeću. Volim skupe stvari, kada odem u šoping, potrošim nekoliko hiljada evra – rekla je za medije, a potom otkrila šta sebi želi u novoj godini:

– U 2023. godini sebi želim samo zdravlje. Za novac ćemo lako – navela je pevačica, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare