VELIKI INTERVJU DEJANA DRAGOJEVIĆA Otkrio gde će dočekati Novu godinu, spomenuo i NOVU DEVOJKU, a onda brutalno PONIZIO ALEKS

Dejan Dragojević ističe da je ponosan na godinu koja je iza njega, bez obzira što se ponovo susreo sa izdajom. Pobednik Zadruge je u velikom intervju, sumirao utiske o godini na izmaku, otkrio je gde će dočekati najluđu noć, ali je takođe, brutalno potkačio sada već bivšu devojku Aleksandru i njenog dečka Filipa Cara.

Naime, Dejan je na početku razgovora svim ljudima koji ga vole i podržavaju poželeo isto što i sebi.

– Ne volim da kažem da imam fanove, smatram da imam ljude koji me cene i poštuju, a njima bih poželeo isto što i sebi. Želim svima da se prvenstveno posvete sebi, da budu zdravi, uspešni, srećni i da sve što požele i urade. Ne odustajte nikada, sanjajte svoje snove. – poručio je Dejan Dragojević pa je otkrio gde će dočekati Novu godinu:

– Odlučio sam da posetim Crnu Goru, večeras ću biti u Budvi, a repriza će biti u Srbiji. – otkrio je pobednik „Zadruge 5“.

Dejan je otkrio šta je kupio svojim ukućanima i šta je poklonio devojci koja je osvojila njegovo srce i vratila veru u ljubav.

– Svi su dobili šta treba! Devojka je dobila loto premiju mene, a moja majka Biljana, najboljeg sina mog brata Davida koji mi je u svemu pomogao, ne samo u treninzima već oko mog komletnog stanja. Srećan sam, ispunjen i ne treba mi ništa više. – zaključio je Deki, prenosi Kurir.

Na pitanja o bivšoj Aleksandri Nikolić i Filipu nije želeo puno da komentariše, pa je kratko poručio.

– Ne zanimaju me rijaliti likovi! – rekao je Dragojević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare