OVO BI BIO SKANDAL BEZ PREMCA Nejmar namerno dobio crveni karton? Poznat je i razlog zašto je Brazilac isključen za 2 minuta VIDEO

Godinama unazad za Nejmara važi pravilo da se povredi ili dobije kartone kako bi otišao u Brazil na proslavu sestrinog rođendana.

Sada su Francuzi izneli novu teoriju, da je Nejmar namerno dobio crveni karton u meču protiv Strazbura. Razlog za to je proslava čuvenog praznika u Brazilu, kao i Nova godina.

Nejmar je bukvalno u nekoliko desetina sekundi dobio dva žuta kartona, samim tim i isključenje. Prvo je udario rukom u lice i sudija Klemen Turpin ga je opomenuo žutim kartonom. Zatim je simulirao prekršaj u šesnaestercu za penal, pa je posle teatralnog pada dobio i drugi žuti karton.

Samim tim neće moći da igra za Pari Sen Žermen u nedelju 1. januara protiv Lensa.

Teoretičari zavere ističu da je Nejmar to namerno uradio kako bi Novu godinu proslavio u domovini. Ali ne samo to. U Brazilu se uoči Nove godine proslavlja bitan praznik – Revelion, ili u prevodu „buđenje“. Brazilci na taj dan ostaju celu noć budni i uživaju u obilnoj trpezi. Jede se pečeno meso, kao i plodovi mora, gde dominiraju jastozi i rakovi.

Nejmaru je, prema njima, ovo bitnije nego utakmica protiv Lensa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare