PORODICU ZANIMA DA SAZNAJU SAMO JEDNU STVAR! Oglasio se brat devojke koja je nađena mrtva u stanu na Zvezdari

Brat od strica devojke I.K. (26) koja je nađena mrtva u iznajmljenom stanu na Zvezdari kaže da porodica ne sumnja ni na šta, a da postoji samo jedna stvar koju žele da saznaju.

Naime, kako navodi, roditelji se nisu čuli ni sa policijom niti bilo kojom službom iz Beograda.

– Čekamo toksikološki nalaz i tada ćemo i videti šta je bilo sa našom I. Do tada ne želimo da smišljamo nikakve scenarije u svojoj glavi – kaže mladić.

Istakao je da su u porodičnoj kući bili dva dana, te da niko od cele porodice ne pominje sam uzrok smrti dok ne stigne nalaz.

– Roditelji su i dalje skrhani, ne mogu da dođu sebi. Velika tragedija, samo želimo da znamo na koji način je preminula – dodaje on za Blic.

Kako je Kurir već pisao, prvi rezultati obdukcije I. K. nisu pokazali uzrok smrti, a obdukcija će biti gotova kada bude poznat rezultat toksikologije. Kako Kurir saznaje, na telu devojke nema uboda ni preloma, a podjezična kost nije slomljena, koja je inače, po pravilu, u slučajevima nasilnog davljenja polomljena. Na njenom telu nema ni tragova nasilja.

– Lekar iz Hitne pomoći koji je konstatovao smrt, preliminarno je rekao da su oči (beonjače) „bele“, nisu krvave. Kada su krvave, to je signal da je bilo davljanje – rekao je izvor Kurira.

Podsetimo, I.K. je pronađena mrtva u stanu na Zvezdari, a njena braća su je kroz prozor stana videla kako bleda leži na krevetu podignute majice i otkopčanih pantalona, a imala je podlive na vratu.

Misteriozno je i to što ključ Ivaninog stana nije pronađen na licu mesta, niti među stvarima nesrećne devojke, a vrata stana su bila zaključana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare