OTVORENI ADMINISTRATIVNI PRELAZI JARINJE I BRNJAK: Na sveru KiM uklonjene sve barikade

Administrativni prelazi Jarinje i Brnjak otvoreni su za saobraćaj nakon što su na severu KiM u prepodnevnim časovima uklonjene sve barikade.

Iz kosovske policije podsećaju da su prelazi Jarinje i Brnjak bili zatvoreni od 10. decembra kada su postavljene barikade na putevima u opštinama na severu KiM.

„Na osnovu dosadašnjih informacija, barikade su uklonjene, a nakon toga je procenjeno i otvaranje dva granična prelaza Jarinje i Brnjak, koji su danas u popodnevnim satima otvoreni za promet“, navodi se na Fejsbuku kosovske policije.

Dodaje se da će „nastaviti da obezbeđuju slobodu kretanja za sve građane u saradnji sa lokalnim i međunarodnim institucijama“.

„I pored stvorenih okolnosti, Kosovska policija je u svim oblicima bila angažovana na pomoći zahtevima i potrebama građana bez razlike, kao i na održavanju reda i javne bezbednosti. Policijski službenici na severu zemlje i na ova dva granična prelaza nastaviće sa realizacijom svojih dužnosti i zakonskih ovlašćenja u interesu javnog i ustavnog poretka“, navode iz kosovske policije, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare