MILJANA KULIĆ ZAJAHALA ZOLU! Žestoka akcija bez ZAŠTITE trajala celu noć, a Bebica reakcija kad je saznao je PORAŽAVAJUĆA (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ponovo su zajedno, a vezu su krunisali vrelom akcijom na Rajskom ostrvu.

Nakon što je Miljana Kulić izmasirala Lazara Čolića Zolu, nije im dugo trebalo da pređu na “stvar“. Odmah su odlučili da se prepuste strastima, a Miljana je vodila glavnu ulogu, kao da su oboje jedva čekali i priželjkivali ovaj trenutak. Oni su navodno u akciju krenuli bez zaštite, ne razmišljajući da bi Kulićka opet mogla da ostane u drugom stanju. Miljana je sa Zolom tri puta ostajala trudna, i sva tri puta je išla na abortus.

Podsetimo, Miljana i Zola dobili su nagradu od Velikog šefa za obavljeni zadatak, te su se na Rajskom ostrvu prepustili uživanju i očigledno njihovim strastima, koje nisu mogli da obuzdaju.

Ostaje nam da vidimo kako će Marija Kulić, MIljanina majka reagovati kada bude saznala da joj je ćerka ponovo imala vrelu akciju sa Zolom.

Miljanin bivši dečko, s kojim je ušla u rijaliti, Nenad Macanović Bebica ostao je slomljen kada je saznao da je njegova bivša imala odnos sa Zolom. 

Naime, njemu je Car otkrio šta se dešavalo na Rajskom ostrvu. 

– Šta to Filipe? – upitao je Bebica.

– Imali su s**s na ostvru maločas, pohvalili su mi se – rekao je Car a Bebica je oborio glavu.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare