JEDNA ĆERKA MU NESTALA, DRUGA NIŽE SKANDALE U RIJALITIJU Ovako je Ivo Kovačević pričao o Marijani i Maji, a ovo nije hteo da ČUJE

Preminuo je Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert, pobednice Velikog brata, koja je nestala pre više od pola godine. Ivo je preminuo sinoć u 64. godini u šibenskoj bolnici.

Kovačević je pre nedelju dana saznao da ima rak pluća, a bolest je rapidno napredovala. Tužnu vest potvrdila je i njegova supruga Gordana.

– Razboleo se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo – kazala je kroz suze za Slobodnu Dalmaciju.

Ivo i Gordana imaju još jednu ćerku Maju Kovačević, koja se trenutno nalazi u zadruzi. 

Pokojni Kovačević je pre nekoliko meseci pričao o Maji, ali i o nestaloj Marijani. 

„Mi nju nismo tako odgajali! Ne pratim to i ne želim znati šta ona tamo radi“, rekao je Ivo Kovačević i nastavio: „Moja porodica ima važnijih stvari. Već šest meseci tragamo za drugom ćerkom Marijanom od koje nema ni traga ni glasa i čitav taj slučaj je jako čudam. Ovom prilikom ponovo apelujem na policiju da istražuju nestanak Marijane i ako neko nešto zna da mi javi. Svaki detalj može biti važan“, rekao je Ivo Kovačević, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare