DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 30. DECEMBAR! Vagama SUDBINSKI susret, Škorpije nemaju PARA, a evo ko se SPREMA za VELIKE PROMENE u KARIJERI

OVAN

LJUBAV: Ako ste sami, danas imate šanse da nađete nekoga. Ako ste već u vezi, strasti će se rasplamsati. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekim kreativnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Osećaćete se emotivno ispražnjeno, zbog čega danas nećete imati snage da napravite pozitivnu promenu. POSAO: Moguć manji finansijski gubitak, mada verovatno očekivan. ZDRAVLJE: Gastritis.

BLIZANCI

LJUBAV: Ovo nije vreme za ljubav, ali može da bude vreme za strast, pogotovo za tajne kombinacije. POSAO: Možete potpisati bitan ugovor ili sklopiti dogovor. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Neće vas toliko interesovati romantika koliko da nađete nekoga s kim možete da ostvarite ozbiljnu vezu ili brak. POSAO: Imaćete umanjen obim posla, zbog čega ćete brinuti. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćete imati značajan susret sa nekim ko je stariji, ili ćete započeti ozbiljnu vezu. POSAO: Oprezno manipulišite novcem, jer vam ne ide najbolje. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe. 

DEVICA

LJUBAV: Ovo nije dan kada ćete naći ljubav, jer je najverovatnije nećete ni tražiti niti želeti. POSAO: Razmišljaćete o započinjanju privatnog biznisa zbog nekih neslaganja sa nadređenima. ZDRAVLJE: Loše.

VAGA

LJUBAV: Moglo bi se desiti nešto dramatično što će zauvek promeniti vaš život. POSAO: Bićete puni energije i imaćete ogromnu ambiciju i volju da postignete nešto veliko u karijeri. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

ŠKORPION

LJUBAV: Moći ćete da zavedete izabranu osobu samo koristeći reči. Zavodljiva komunikacija. POSAO: Moguće izvesno pogoršanje u sferi finansija. Pripremite se na to. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC

LJUBAV: Mogući su sukobi i svađe sa partnerom. Partner neće biti ni najmanje raspoložen da vam podilazi. POSAO: Stabilnost posla, ali i stagnacija kada su finansije u pitanju. ZDRAVLJE: Grlobolja.

JARAC

LJUBAV: Pazite s kim flertujete jer nije lepo da dajete lažnu nadu onima za koje niste ozbiljno zainteresovani. POSAO: Moguće je da nećete imati posla. ZDRAVLJE: Infekcija respiratornih organa.

VODOLIJA

LJUBAV: Partner će vam pomoći da prebrodite težak period, zbog čega ćete ga još više ceniti. POSAO: Napor koji ulažete će se isplatiti u budućnosti. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

RIBE

LJUBAV: Može vas zainteresovati neko od prijatelja. To neće biti srećna ljubav jer najverovatnije neće biti uzvraćena. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva će vam napraviti problem. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare