SLAGALICA POSTAJE RIJALITI?! Drama iz finala kviza se nastavila iza kamera, na mrežama POLUDELI i strašno PREPUCAVANJE je počelo!

Slagalica je jedan od omiljenijih kvizova na našim prostorima, a svako finale i superfinale je pod budnim okom javnosti. Prate se takmičari, voditeljke, a gafovi i blamovi ili izuzetno znanje takmičara se uveliko prepričava što lično, što po društvenim mrežama.

Arsenije Arsić, Slagalica
foto: Printscreen YouTube

Ovog puta u glavnim ulogama su dva momka: Arsenije Arsić i Aleksa Stefanović. Doduše više Arsenije zbog svog ponašanja, ali krenimo redom.

Arsenije je poznati kvizaš, pa oni koji prate kvizove znaju da baš ne ume dobro da podnosi poraz, što je u Slagalici i dokazao.

– Znate šta, osećam izvesnu dozu samokrtike zbog sporosti kojoj inače nisam sklon. Mislim da razlika nije realna. Jeste njemu u korist, ali ne ovoliko, već da se to pre svega duguje meni i mojoj sporosti. Ono što mogu da kažem je da želim da sutra bude kvalitetnije i neka mi Bog pomogne da preokrenem – rekao je Arsenije, na šta je voditeljka odgovorila:

– I da sami sebi pomognete. Vidimo da i vi imate neke slabosti. Zaista ste bili kao Terminator u Slagalici – našalila se ona, a Arsenije je dodao:

– Jeste, ali nemojte da Terminator dođe do termiusa – zaključio je Arsenije, a ova njegova reakcija na to što je izgubio u kvizu naišla je na osude na društvenim mrežama, te su ga mnogi korisnici Tvitera ocenili kao sujetnog.

U sledećoj epizodi je došlo do navijačkog sukoba, odnosno „delija“ i „grobara“ gde je bilo prepucavanja oko klubova, što se takođe prenelo na društvene mreže.

Drama se dalje nastavila, ali ovog puta van kamera. Naime, Aleksa je pobedio Arsenija i ušao u superfinale Slagalice kao prvi finalista, a njegov komentar na igru je bio da „gore od ovoga ne može“.

„Nisam zadovoljan jer nisam pokazao maksimum, a zadovoljan sam jer sam se našao u final fouru“, rekao je Arsenije uz opasku da je poluzadovoljan, a čak se i nadglasavao sa voditeljkom da bi objasnio svima da u kvizu nije zbog para.

Međutim, Arsenije je opet dokazao da ne ume da gubi, a to smo saznali tako što je na Tviteru, na kome je on upravo veoma aktivan, Aleksa pokazao da ga je Arsenije blokirao, uz ono poznato: „Ko gubi, ima pravo da se ljuti.“

Onda su Tviteraši krenuli u napad i kometari su počeli da pljušte.

„Ko bi rekao da jedna Slagalica može da bude ovako dramatična.“, „Obožavam Slagalica dramu“.

Ne zna se šta je dovelo do svega ovog, ali kometari pljušte i dalje, palo je dosta teških reči, a ono što izaziva čuđenje je što je takve kometare izazvao jedan kviz i to kviz znanja.

Neki su branili Arsenija, drugi ga nazivali nevaspitanim što je vređao navijače suprotnog tima, treći ga nazivali sujetnim.

Ima i onih koji su Slagalicu uporedili sa rijalitijem zbog drame koja je okružila gorepomenute takmičare.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare