LUKAS ISPROZIVAO NA DEJANA DRAGOJEVIĆA ZBOG TAMARE: Dragojević je BIKČIĆ veseljko što priprema krave za prave bikove! Ponizio ga

Aca Lukas žestoko je udario na Dejana Dragojevića zbog voditeljke Tamare Galijano. Muzičkoj zvezdi je zasmetalo to što je pobednik Zadruge javno uvredio domaćicu rijaliti formata kao ženu.

Podsetimo, Dragojević je demantovao da je u vezi sa Tamarom, te je osuo paljbu po njoj i istakao da je sve izmislila samo kako bi bila u medijima.

– Stop! Voditeljka mi nije devojka. Devojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije jer je videla da izlati na portale je slična onoj koja radi iste stvari za novac.Samo je u ovom slučaju novac medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. Ja režim britkom saboljom. Ne diraj mečku. Moja devojka nit ima Instagram, niti je u medijima. Ona je sad pored mene, dosta mi je devojaka koje idu sa splava na splav – rekao je je Dejan na Instagramu što su mediji preneli.

Lukas je stao u odbranu voditeljke:

– Ne podnosim kada se bilo ko prema bilo kojoj ženi ponaša bahato i sadističkisamo zato što misli da je muško, a u stvari je pička. Video sam da se oglasila istrošena truleks krpa iliti bivi od Dalile kojem jedino neko neće da dira ribu (da ne budem vulgaran) ako počne da se zabavlja sa ženkom krokodila – kaže Lukas za Kurir.

– Preko one stvari su mi nerelani rijaliti izdanci koji misle ako su bili u ovakvom formatu da mogu da pričaju i da seru po kome god hoće, a nisu svesni da su oni puni govana sami sa sobom – žestoko je udario popularni muzičar.

On smatra da je nedopustivo da Dejan vređa voditeljku ni u medijima ni na društvenim mrežama:

– Uopšte ne ulazim u to ko je u pravu i ko je šta rekao, ali nedopustivo je da takav čovek vređa žene u medijima, ili na društvenim mrežama, pa mediji prenesu to je totalno nebitno, samo zato što misli da je muško. Očigledno da ima problem sa ženama… Izgleda da ih slabo čuva. Možda je najbolje da nabavi muškarca za devojku, pa možda u tom slučaju održi vezu. Tu devojku koju je on isprozivao poznajem i znam da nije prostitutka. Sve i da jeste otkud mu pravo to da iznosi i takvog kretena ne treba puštati da lupeta po novinama. Treba izmusliti neki novi časopis neka se zove „Rrijaliti retard“ i neka tamo seru i lupetaju gluposti. Ponavljam, ne branim nikoga i ne znam šta je bilo među njima i ne zanima me taj deo, ali me zanima kada čitam u medijima da naiđem na takve bljuvotine izgovorene od ljudi kojima treba zabraniti da pričaju. Počinjem da imam osećaj da od svih tih rijhaliti idiota živimo nerealan život. Pun mi ih je više – izričit je on, prenosi Kurir.

Pevač smatra da je Dragojević sebe precenio:

– Najjače od svega je kada takav primerak kaže da neko hoće u medije preko njega, u prevodu ističe da je poenta na njemu. Dokle ide nerealnost ovog realnog igrača. Pa to bi svako normalan krio kao zmija noge, a ne još da se i hvali. Ja sam šokiran. On izgleda dođe ženskom rodu kao onaj bikčić veseljko što priprema krave za prave bikove – zaključuje Lukas.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare