MILJANA I ZOLA ZAPOČINJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT! Popularni rijaliti par izneo sve pikanterije njihovog odnosa, pa se dotakli Bebice i Anite! 

Rijaliti zvezda, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola bili sugosti u radio-emisiji „Amnezija“ koju vode i uređuju Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša, gde su na samom početku progovorili o planovima.

Popularni rijaliti par je bez dlake na jeziku, iskreno progovorio o svemu što se između njih dešava i kakav je njohov emotivni status, pa su se dotakli Marije Kulić. 

– Svašta se dešava, nema ništa konkretno. Mi se družimo i svašta nešto je mogli da se izdešava, da ona nije napravila neke nezgodne situacije, ali šta da kažem, čovek ne može ni da joj zameri – govorio je Zola.

– Sinoć si prišao Miksi, hteo si da je poljubiš i ja sam primerio da je Miksi sklonila glavu, a u sledećem trenutnku Miksi hoće da poljubi, a Zola sklanja glavu – dodao je Ša.

– On je juče priznao da je hteo a me poljubi, a ja sam sklonila glavu – rekla je Miljana Kulić. 

– Marija je rekla da je sad sigurna da ipak voliš Miljanu i svi smo bili u šoku – nastavio je Ša. 

 Mene to u dubini duše više ni ne interesuje, stvarno me ne zanima. Najviše me zanima da ona bude normalna, bar 20%. Znaju svi da je ona nenormalna i da sam ja još nenormalniji – govorio je Čolić.

– Da li te je prošla Anita? – pitao je Miljan.

– Što se tiče Anita, želim joj sve najbolje. Niti ona mene primećuje, niti ja nju. Ja sam to malo drugačije shvatio i ušao sam 100%, bez obzira što je sad ovakva situacija. Neću da pljujem, ja sam tad bio ispunjen. Bilo bi mi glupo da omalovažavam. To je kraj i stoji – pričao je Zola.

– Šta je sa Bebicom? – pitao je Vračević.

 I ja sam napolju bila ispunjena, volim ga i dan danas, ne mogu da opišem tu ljubav. Kajem se što sam za nijansu veću emociju osetila prema Zoli – rekla je Miljana.

 Ovo priča jer sam ja bio iskren. Ne mogu da lažem i da pljujem, nisam takav – dodao je Čolić.

– Ni ja ne mogu da pljujem. Izvinjavam se njegovoj porodici. Ja da mogu dala bih mu, ali moram da opravdam poverenje kod Zole. Šalim se. Ja sam od danas na bolovanju i do petka ću sigurno biti na istom. Drago mi je da je Bebica ostao, jesam ja njega volela. Prebolela sam ga, žao mi je što je tužan. Posle proganjanja i s*ksualnog odnosa videla sam da nije normalan i da ni on nije za mene. Volela bih da se družim ovako sa Zolom – pričala je Miljana Kulić.

– Rekla mi je da razmišlja kako bi volela da ona i ja napolju živimo zajedno. Treba samo jedno 700 kilometara da odemo od Niša. Videćemo kako će da se odvija situacija, sve zavisi od našeg ponašanja ovde… Jedna želja koju ću ekskluzivno da kažem kod vas, u 2023. godini mi je želja da se oženim. Ako se neko izludovao, ja sam – rekao je Zola.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare