Telefon krije misteriju smrti Ivane sa Zvezdare: Trenutno se veštači sa kim je bila u kontaktu

Telefon Ivane Krivokapić (26) čije je telo nađeno u zaključanom stanu na Zvezdari je, kako je za Telegraf rekao sagovornik iz istrage ovog slučaja, poslat na veštačenje.

„Osim što se pregledaju snimci sa nadzornih kamera kako bi se utvrdilo da li ko je bio kod nje stanu, njen telefon je na veštačenju i on će pokazati sa kim je bila u kontaktu i koje vrste“, rekao na je sagovornik.

Inače, obdukcija još uvek nije gotova.

„Obdukcija Ivane nije gotova, jer ne može da se završi dok ne stignu toksikološki nalazi. Dakle, jedino što je poznato je da nije nasilno ubijena, a ostalo će biti poznato kada obdukcija bude gotova“, potvrđeno je iz MUP-a za Telegraf.

Takođe, kako smo saznali, Više javno tužilaštvo nije dobilo nikakve obdukcione nalaze.

Podsetimo, njeno telo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu više od 4 dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama, nadležni nisu uspeli da nađu ključ, te su skinute sve nadzorne kamere koje će pokazati da li i ko je dolazio kod nje u stan.

Osim rana i podliva, njoj su, podsetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je počelo da „truli“.

Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju 4, 5 dana na telefon, ali bez uspeha.

Nesrećnu devojku pronašao je brat N.U. (37) koji, kako saznajemo nezvanično, živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva.

Komšije otkrile detalje iz Ivaninog života

Ivana je iz mesta je Lovćenac u opštini Mali Iđoš.

Kako se saznaje od sagovornika iz tog sela, radi se o devojci koja je bila za primer, ona je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a po rečima našeg sagovornika u oktobru je tražila stan u Beogradu, pa se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari.

Bila je uzoran đak i student, a išla je u gimnaziju Žarko Zrenjanin u Vrbasu, nakon čega je nastavila studije u Novom Sadu, a nije poznato da li je imala emotivnog partnera. Njeni roditelji navodno su razvedeni, a porodica poseduje dve kuće u selu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare