OSTAVILA SI NAS DA VEČNO TUGUJEMO ZA TOBOM: Roditelji danas sahranjuju svoju mezimicu koja je nađena mrtva u stanu na Zvezdari

I. K. (26), koja je u subotu pronađena mrtva u iznajmljenom stanu na Zvezdari u Beogradu, biće sahrenjana danas u svom rodnom selu.

Kako Kurir saznaje, sahrana će biti obavljena u 15 sati, a očekuje se da porodica dopremi telo u kapelu.

– Skrhani su, uplakani su bili i cela porodica slomnjena, ali sahrana mora da se organizuje. Žele da je isprate kako dolikuje – kaže izvor Kurira.

Porodica i prijatelji od nesrećne devojke se opraštaju već četiri dana, a njeni najmiliji ispratiće je i na večni počinak.

Svi koji su poznavali devojku imaju smao reči hvale za nju i ističu da je bila za primer, volela prirodu, životinje, trenirala folklor, ali se i borila kroz život, upisala fakultet i istovremeno radila u kafiću kako bi pomogla sebi i svojoj porodici. Njena smrt i dalje je obavijena velom misterije.

Rođaci i prijatelji porodice se i danas opraštaju od devojke.

– Dušo draga počivaj u miru,neka tvoja duša nađe mir u rajskom cveću jer im je došao jedan prelepi cvet, cvet koji je trebao da živi još dugo, neko je dao sebi za pravo da ga pre vremena ubere – glasila je jedna od poruka.

Podsetimo, I. K. su mrtvu pronašla braća koja su na poziv njenih roditelja došla da vide šta je sa njiom, jer im se nije javljala, a ugledali su je bladu kako leži na krevetu, sa podlivima na vratu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare