OTAC UBIO SINA POSLE SVAĐE OKO TRAKTORA?! Komšinica otkrila: Kad je video šta je uradio sjurio se za njim u podrum i izbo ga

Muškarac Ž. B. (55) iz jednog sela kod Paraćina u subotu je pozvao policiju i prijavio da je ispred kapije porodične kuće ubio svog sina A. N. (26), a kako saznajemo, pretpostavlja se da je motiv jezivog zločina bila svađa oca i sina oko imovine koju je sin čuvao i održavao, dok je otac navodno hteo da je rasproda.

Otac i sin su, prema rečima njihovih komšija, od ranije imali narušene odnose, a sukob je eskalirao pre dva dana kada je Ž. B. uzeo kuhinjski nož i u predelu grudi naneo više uboda sinu, koji je na mestu preminuo, piše Kurir.

Prijavljivao nasilje

– Njihovi sukobi traju godinama, a sin je već prijavljivao oca za nasilje, kao i otac sina za pretnje. Policija je više puta reagovala i slučaj prosleđivala nadležnim tužilaštvima, gde su bile sprovedene mere zabrane prilaska – pričaju komšije iz praćinskog sela.

Prema njihovim rečima, uhapšeni otac je navodno bio nasilan i prema svom ocu, a mladićevom dedi, koji je prošle godine preminuo, a svu imovinu prepisao je unuku.

– Mladić je vredno radio u Paraćinu, dok njegov otac ni na jednom poslu nije uspevao da se zadrži. Mladić nije želeo da rasprodaje dedinu imovinu, dok je njegovom ocu upravo to bila namera. Oko toga je često dolazilo do rasprava i svađa, kojih je bilo i dok je deda bio živ. Čak su podnosili prijave policiji zbog nasilja u porodici – pričaju meštani sela i dodaju da je uhapšeni Ž. B. voleo da popije i da se zbog toga zaduživao.

– Jednom rečju on je raspikuća, dok je njegov sin bio pravi domaćin. Zbog toga je pokojni deda svo imanje prepisao unuku, jer je znao da će on to sigurno da čuva i da ide napred. Otac, onako nemaran, tražio je sinu i pare od plate. Znamo da mu je davao za hranu, nije dozvolio da bude gladan – prčaju meštani.

Inače, za ubijenog momka svi imaju reči hvale. Kako kažu komšije, od ranog detinjstva je imao težak život.

– Mučena duša. Roditelji su mu se razveli, a on je bio u hraniteljskoj porodici. Kasnije se na dedinu molbu vratio u porodičnu kuću da pomogne porodici. Posle dedine smrti ostao je da živi sam sa ocem – pričaju komšije.

On je čudovište

Na društvenim mrežama juče su se prijatelji mladića opraštali od njega, navodeći da je bio divan mladić, vredan poštovanja. S druge strane, o njegovom ocu nemaju baš lepe reči.

– Veliki greh, velika tuga! Srca su nam slomljena, suza više nemamo. Jedva je čekao da dođemo za Božić, a mi jedva čekali da ga vidimo i da se ispričamo uz kafu kao što umemo. Sva moja deca su ga volela kao brata rođenog, ali zver nije imala mira. Ubio je dete jer je bio sve što on nije, dobar čovek, dobar drug, pametan i vredan domaćin – napisala je prijateljica pokojnog A. B., dok je druga dodala:

– To nije otac nego monstrum. Ubiti svoje dete to može samo čudovište.

„Posvađali su se oko traktora“

Prva komšinica oca i sina kaže da se pretpostavlja da su se Ž. B. i A. B. u subotu ujtru posvađali oko traktora.

– Ž. B. je valjda hteo da proda dedin traktor, a njegov sin se tome protivio, pa je u petak uveče skinuo jedan točak sa traktora, verujući da otac neće moći da ga proda u takvom stanju. Kada je ovaj to ujutru video, razbesneo se i odmah se sjurio u podrum gde je Aleksandar otišao po drva – kaže potresena komšinica i dodaje da je imala dogovor sa ubijenim mladićem da se tog jutra vide, ali kako on nije dolazio, otišla je do njega da proveri šta je u pitanju.

– Kad sam došla do kapije videla sam samo njegovo telo u dvorištu – s tugom u glasu kaže ona.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare