ULOŽILA U SEBE 14.820 €, PA UŠLA U ZADRUGU! Plastičnog hirurga često posećuje, ovako je nekada IZGLEDALA! Na njoj je sve NOVO!

Sanja Grujić nije žalila para za svoj sadašnji izgled. Ona je u sebe, prema proceni upućenih, uložila 14.820 evra. Sanja se prvo sredila, pa onda ušla u „Zadrugu“, a da ranije nije izgledala ni približno kao sada dokaz je njena fotografija iz prošlosti koja se pojavila na internetu.

Naime, Sanja je često bila kod estetskog hirurga. Ona je uradila grudi i tu operaciju je platila oko 4.000 evra, piše Kurir. Tu se nije zaustavila, pa je prešla na lice.

Usta je više puta punila i oni koji je poznaju kažu da je za to izdvojila oko 2.000 evra. Sada nije zadovoljna što su toliko velika i planira da ih smanji nakon što izađe iz rijalitija. Ona se pobrinula i za svoj osmeh, sredila je zube što ju je koštalo oko 4.000 evra. U totalnu anesteziju je išla i kada je rešila da promeni izgled svog nosa, a to je platila oko 3.000 evra.

Uradila je i nazolabijalne bore što je platila 270 evra, kao i botoks tri regije i za to je dala 250 evra. Sredila je i bradu, oblikovala ju je hijaluronom za šta je izdvojilo oko 1.000 evra i na kraju su na red došle obrve koje je platila oko 300 evra.

UDARNA VEST

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare