OTKRIVENO U KAKVOJ JE VEZI DIKAPRIO S MISTERIOZNOM DEVOJKOM: Mlađa od njega skoro TRI DECENIJE, a evo kako je završila s njim

Uprkos glasinama o romansi Leonarda Dikaprija (48) i Viktorije Lamas (23), koje su se pojavile nakon što su viđeni zajedno u utorak uveče, izvori za Page Six kažu kako njih dvoje „ipak nisu zajedno“. Naime, popularni Dikaprio zaintrigirao je javnost „novom devojkom“ nakon što je pre nekoliko dana fotografisan u društvu lepe Lamas.

Dobitnik Oskara, kog prati reputacija da nikada nema devojku koja je starija od 25 godina, snimljen je kako s Viktorijom ulazi u automobil. Novinarima i fotografima posebno je bila zanimljiva činjenica da su odvojeno napustili Birds Street Club nakon druženja, ali su ušli u isti automobil. Uprkos svim glasinama i komentarima na internetu, izvor blizak glumcu tvrdi da Leonardo i Viktorija nisu par, te da su to veče bili u većem društvu.

– Družili su se na grupnoj večeri. U automobilu im se pridružilo i nekoliko drugih ljudi, rekao je izvor za Page Six.

Inače, Dikaprijev izlazak na večeru s Lamas, koja je ćerka glumca Lorenca Lamasa, šokirao je Dikaprijeve obožavatelje zbog nagađanja da je već nekoliko meseci u vezi s poznatom manekenkom Điđi Hadid.

Njih dvoje su prvi put viđeni zajedno tokom njujorške Nedelje mode u septembru i od tada pokušavaju svoju romansu da zadrže u tajnosti. Međutim, novopečena romansa Hadid i Dikaprija činila se netipičnom s obzirom na glumčevu dosadašnju naviku da raskine svoje ljubavne veze nakon što njegove partnerke pređu granicu od 25 godina.

Pomenuta teorija o Dikaprijevoj navici ponovo se često proteže društvenim mrežama i medijima otkako su on i dugogodišnja devojka Kamila Moronraskinuli u avgustu, i to samo mesec dana nakon što je manekenka napunila 25 godina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare