FUTA NIJE IMAO SNAGE DA IDENTIFIKUJE LAĆINO TELO! Radulović slomljen od tuge i očaja: Evo kako zauvek želi da UPAMTI POKOJNOG SINA

Aleksandar Futa Radulović i dalje ne može da se pomiri sa iznenadnom smrću svog sina Milana.

Proslavljeni kompozitor još uvek je u jako teškom psihičkom stanju, a kako se bliži i dan sahrane, koja je planirana za sutra, on sve teže podnosi činjenicu da njegov mlađi sin više nije živ i da je iz Izraela vraćen u sanduku.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskom porodici, nakon što je u petak, bez medijske pompe, Laćino telo bilo dopremljeno iz Tel Aviva u Beograd, Futa nije imao snage da identifikuje posmrtne ostatke svog sina.

– Futi je prvo jako teško palo sve to u vezi s dokumentacijom koja je bila potrebna oko prenosa tela, ali je nekako uspeo da uz pomoć nadležnih organa izdejstvuje da telo njegovog sina u Beograd bude dopremljeno u petak, umesto u nedelju, kako je prvobitno bilo planirano, i to kako bi se izbegli mediji na aerodromu i čitava gungula oko prenosa tela – objašnjava za Kurir izvor blizak porodici Radulović.

Milan Radulović Laća
FOTO: ZORANA JEVTIĆ, SHUTTERSTOCK

Ipak, Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj, koji je potvrdio najcrnje slutnje porodice.

– Futa nije hteo da ode na prepoznavanje zbog toga što svog pokojnog sina želi da pamti onakvog kakav je bio za života. Ispričao je da će mu u sećanju zauvek ostati kako je bio raspoložen kada su se pozdravili pred put u Izrael i da ne bi podneo da ga vidi mrtvog u kovčegu. Ista priča je bila i prošle godine, kada je trebalo da ide da identifikuje Marinino telo. On nije mogao Marinu da vidi u tom stanju, pa je umesto njega to učinio upravo Laća, koji je o tome nedavno pisao u jednoj od svojih kolumni – podseća izvor Kurira na taj detalj ove tužne priče.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare