PINKI JE UMRO S 19 GODINA, A NJEGOVA SMRT BILA OBAVIJENA VELOM TAJNE: Njegova majka nakon 18 godina otkrila REZULATE OBDUKCIJE!

Dušan Pekić Pinki glumio je jednog od dečaka čije je odrastanje u Beogradu sa samom kraju 20. veka zabeležio reditelj Srđan Dragojević u filmu „Rane“ iz 1998. godine.

Ovaj mladi glumac imao je veliki potencijal da postane ozbiljna glumačka zvezda, ali je na žalost preminuo 2000. godine u Kraljevu. On je u tom periodu služio vojni rok u trenutku kada je umro, a oko njegove smrti je ostao veo tajne. Javnost je godinama sumnjala da je razlog smrti bilo predoziranje, dok su prijatelji verovali da je Pinki ugušen.

Njegova majka Milunka Tašić nije imala snage da pročita obdukcijski nalaz dugo nakon smrti, a onda je 18 godina kasnije javno otkrila šta se desilo.

– U obdukcionom nalazu piše da je smrt nastupila usled gušenja, zbog udisanja želudačnog sadržaja. Nakon 18 godina sam se usudila da pročitam taj nalaz.

– Dušan je bio omiljen u društvu, a i među ženskim svetom. Imao je dosta simpatija i nekoliko devojaka. Sa Anom je odrastao i ona mu je davala snagu. Jelena, njegova devojka, bila je puna života, kao i on – ispričala je njegova majka Milunka Tašić tada za „Kurir“.

– Živeo je brzo i kratko, ali ispunjeno. Želeo je da upiše glumu i bio je počeo da se priprema. Dušan je bio veličina jer je voleo ljude. Bio je spreman da sve podeli sa drugima – odeću, hranu, a kad nisu imali gde dovodio je drugove da prespavaju kod nas – dodala je ona tada, piše Kurir.

Priča o dečaku koji je mogao da postane veliki glumac ostaje kao legenda.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare