Komšije otkrile detalje iz života Ivane čije je telo nađeno na Zvezdari: U oktobru je tražila stan u Beogradu

Ivana K. (26), čije je telo nađeno danas u stanu na Zvezdari, kako Telegraf saznaje, iz mesta je Lovćenac u opštini Mali Iđoš.

Kako saznajemo od sagovornika iz tog sela, radi se o devojci koja je bila za primer, ona je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a po rečima našeg sagovornika u oktobru je tražila stan u Beogradu, pa se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari.

Bila je uzoran đak i student, a išla je u gimnaziju Žarko Zrenjanin u Vrbasu, nakon čega je nastavila studije u Novom Sadu, a nije poznato da li je imala emotivnog partnera. Njeni roditelji navodno su razvedeni, a porodica poseduje dve kuće u selu.

Inače, istraga ide u nekoliko pravaca, dok će se obdukcijom otkriti sve o njenoj smrti, odnosno, tačan uzrok.

– U ovom slučaju tri stvari su sumnjive. Vrata od stana u kojem je nađena mrtva su bila zaključana, tako da u slučaju da je nasilna smrt, pretpostavlja se da je to neko ko je dobro poznavao, jer je ili imao ključ ili je izašao kroz neki prozor… Podlivi na vratu su svakako sumnjivi, kako i činjenica da su joj bile otkopčane pantalone i košulja. Trenutno se ispituju njena familija, prijatelji i svi koji bi mogli imati veze sa njom – rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Nesrećnu devojku pronašao je danas oko 11 i 40 brat N.U. (37) koji, kako saznajemo nezvanično, živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare