PARTIZAN GOSTUJE U LAKTAŠIMA Obradović pred Igokeu: Uvek nezgodan protivnik…

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je ekipa Igokee uvek nezgodan protivnik, ali da će njegova ekipa u predstojećem meču ABA lige pokušati da nastavi dobru seriju rezultata.

Ekipa Igokee je uvek nezgodan protivnik, imamo iskustvo od prošle godine i izuzetne utakmice koju smo na neverovatan način uspeli da dobijemo„, rekao je Obradović, prenosi klub.

Treba da iskoristimo jedan jedini trening pred utakmicu da reagujemo, pripremimo se i probamo da nastavimo ovo gde smo sad… da iz dobre odbrane dođemo do agresivnosti koja bi nam pomogla da odigramo dobru utakmicu„, dodao je on.

Posle velike pobede protiv Fenerbahčea u Evroligi, košarkaši Partizana sutra nastavljaju takmičenje u ABA ligi gostovanjem Igokei.

Posle 11 odigranih utakmica, crno-beli su trenutno prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i dva poraza, dok je Igokea osma sa skorom 5/6.

Nakon prvog meča u Evroligi posle povrede, Aleksa Avramović čeka šansu da upiše i prve ovosezonske minute u regionalnom šampionatu.

Čeka nas nova utakmica, svi znamo kakvo ćemo domaćinsko navijanje imati jer cela Republika Srpska navija za Partizan. Jedva čekamo da idemo u Laktaše i pokušamo da pobedimo taj meč. Znamo kako je bilo prošle godine, znamo da neće biti nimalo lako, ali idemo da se borimo„, rekao je Avramović.

Utakmica u Laktašima na programu je sutra od 18.30.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare